GittiGidiyor'da Alınan Kulaklık 14 Gün İçinde İade Edilebilir mi?

xolcaay

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Hyperx Cloud Alpha kulaklığı satın aldım fakat bunu iade etmek istiyorum. Ürünü Gittigidiyor üzerinden yenisey satıcısından satın aldım. Alalı daha 5 gün oluyor onay vermiştim. Nasıl iade edebilirim 14 gün cayma hakkım varmış sanırım. Teşekkür ederim jelatinleri bile üzerinde duruyor halen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teslim aldığınız ürünü iade etmek için Bana Özel/Durum sayfanızdaki Sorun Bildir butonuna tıklayın. Açılan sayfada yine "Sorun Bildir" butonuna tıklayıp iade sebebinize en yakın olan başlıklardan birini seçerek iade sürecini başlatabilir ve ürünü iade edebilirsiniz.

şipariş detaylarında iade et kısmı var merak ettim acaba neden iade ediyorsunuz.
Malesef onay verdiğim için iade et kısmı yok. 20.07.2018'de onay verdim. Arctis 7 buldum bir tane sıfır cloud alpha parasına onu alıcam iade etme sebebim bu.
Teslim aldığınız ürünü iade etmek için Bana Özel/Durum sayfanızdaki Sorun Bildir butonuna tıklayın. Açılan sayfada yine "Sorun Bildir" butonuna tıklayıp iade sebebinize en yakın olan başlıklardan birini seçerek iade sürecini başlatabilir ve ürünü iade edebilirsiniz.
Sorun bildir gözükmüyor bende

@xolcaay Satıcıyla iletişime geçin, probleminizi anlatın, kabul ederse iade edersin. Bildiğim kadarıyla 14 gün içinde iade hakkın var ama "Onay Verme" olayını ilk defa duyduğum için iade edebilir misin, bilemem.

İnternetten aldığınız ürünlerde koşulsuz 14 gün içinde iade hakkınız bulunur ve bunu aldığınız yer yasal olarak kabul etmeli. Etmiyorsa şikayet etme hakkınız var.
Ben usulünce düzgün bir şekilde satıcıya derdimi anlattım ve hakkımı da beyan ettim. Aksi bir durum halinde iletişime geçeceğim kişi bizzat gittigidiyor müşteri hizmetleri dimi.
Herkese teşekkür ederim adam ile konuştum bana karşı ödemeli olarak tarafıma gönderebileceğimi ve cayma hakkını kullanmamın gerekli olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı