GittiGidiyor'dan alınan Game Pass kodu çalışmazsa ne olur?

SirYesSir

Picopat
Daha fazla  
GittiGidiyor'dan kod almayı düşünüyorum fiyatları çok uygun 2 aylık alıp deneyeyim diyorum. Bu kodlar çalışmazsa ne yapmalıyım?

Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz.

Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz.

Hocam kendi sitesi çok pahalı ondan dolayı bu siteyi tercih ettim 12 TL'ye satıyorlar.
İade etmelisin.
Hocam iadenin geçersiz olduğunu yazmışlar onuda anlamadım.

Dostum 26,99 TL'ye 1 aylık Nitro alırsan 2 aylık Game Pass Ultimate kodu veriyor diye biliyorum. Sizin için daha güvenli olur.

Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor.

Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor.
Kendi sitesinden discord uygulamasını indirirseniz trye özel fiyatlandırma veriyor. Telefonda iseniz chrome ile deneyebilirsiniz. Buradan windows için indire tıklayınız..
1649449097982.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı