Gittigidiyor'dan Dualshock 4 Alınır mı?

Acil Yardım!

Hectopat
Daha fazla  
Tüm internet satıcıları 200TL civarı satarken bu sitedeki bazı satıcılar 139-149-129TL gibi fiyatlara satıyor Dualshock 4'ü. Gittigidiyor güvenli bir site midir? Aldığım ürünün garantisi ve ya faturası içinde yoksa ne yapmalıyım?

Almayı düşündüğüm satıcı: Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kol GittiGidiyor'da 258535898

Satıcı %100 olumlu puan almış.

@THE_MILLER yardımcı olabilir misin?

Tüm internet satıcıları 200TL civarı satarken bu sitedeki bazı satıcılar 139-149-129TL gibi fiyatlara satıyor Dualshock 4'ü. Gittigidiyor güvenli bir site midir? Aldığım ürünün garantisi ve ya faturası içinde yoksa ne yapmalıyım?

Almayı düşündüğüm satıcı: Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kol GittiGidiyor'da 258535898

Satıcı %100 olumlu puan almış.

@THE_MILLER yardımcı olabilir misin?
Gittigidiyor, satıcıların ürün sattığı bir sitedir. Yani güvenli veya güvensiz diye genelleme yapmak doğru olmaz. Alacağınız ürünün garantisi ve ya faturası içinde yoksa iade edebilirsiniz. Gittigidiyor un yorum sisteminden nefret ediyorum satıcının tüm yorumlarını değilde ürüne yapılan yorumları gösterse çok güzel olurdu. Neyse. Siz ürünü alın, sahte falan çıkarsa -yada garanti ve fatura çıkmazsa- iade edin.

Güven oyu yüksek olsa bile bazen replica ürünler satabilmekteler. Misal ASUS şarj aleti almıştım GittiGidiyor'dan kargo paketini açar açmaz orijinal olmadığını fark ettim. Direkt iade edip parayı geri aldım.

Özellikle de fiyatları diğerlerine nazaran düşükse biraz temkinli olun derim. Yine de iade şartlarını taşıyarak satın aldığınız ürünün iadesini isteyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı