Merhaba arkadaşlar, başımdan geçen ve hepinizin başından geçmesi muhtemel bi olayı anlatacağım. Gittigidiyor üzerinden CD Key fiyatlarına bakıyorsanız ne kadar uygun olduklarını fark etmişsinizdir. Hele böyle 10.000+ feedback ile satış yapan insanları görünce güvenip hemen almaya kalkarsınız ki ben öyle yaparım. Geçtiğimiz günlerde 86.000 olumlu yorumu olan birinden Guild Wars 2 Digital Deluxe CD Key'i aldım ve sisteme girdim. Sonrasında da Guild Wars 2'ye destek talebi atarak aldığım key Digital Deluxe mü yoksa standart mı sorguladım. Adamların dönüşü kullanmış olduğunuz CD KEY sahte kredi kartıyla alındığı için iptal edilmiştir yönünde oldu. Sisteme girerken kabul ettiği için ben de paranın gitmesine onay verdim haliyle. Daha sonra satıcıyla irtibata geçip durumu anlattım. Belli ki onlar da başka yerden temin ediyorlar. Bana 10 gün sonra yeni bir CD Key gönderdiler ama onda da aynı sıkıntı. Kendilerine durumnu anlatıp geri ödeme talep ettim, gün içinde düzeltemezlerse yapacaklarını söylediler ama eğer parayı alıp kaçsalardı, GittiGidiyor'a mesaj attım hiçbirşey yapmayacaklarını söylediler. Hadi ben savcılık v.s uğraşırdım ama uğraşmayacak da çok insan var. Dikkatli olmak lazım.