Gittigidiyor'dan Oyun Keyi Alınır mı?

Şuanda Darksiders Franchise Pack almayı düşünüyorum 15TL gibi bir fiyata almasam mı? ama o zamana kadar 15TL bulabilirim gibi.
Geçen seneki Steam Yaz İndirimleri'nde fiyatı 1-2 liraya düşen çok oyun vardı. Ama tabi kesin değil, belki de o 15 lira ilerde 25-30 lira olacak. Zorlanmayacaksan şimdi 15 liraya al derim ama Fallout 4'e 86 lira vermeni tavsiye etmiyorum. Ben maksimum 50 lira veririm.

Geçen seneki Steam Yaz İndirimleri'nde fiyatı 1-2 liraya düşen çok oyun vardı. Ama tabi kesin değil, belki de o 15 lira ilerde 25-30 lira olacak. Zorlanmayacaksan şimdi 15 liraya al derim ama Fallout 4'e 86 lira vermeni tavsiye etmiyorum. Ben maksimum 50 lira veririm.

Ondan vazgeçtim zaten bazı keyler çalıntı çıkabiliyormuş pek güvenemedim. 2016 Yaz indirimlerinde en fazla %85 inmiş ki oda 11.85TL yapıyor pek bir fark yok gibi.

Ondan vazgeçtim zaten bazı keyler çalıntı çıkabiliyormuş pek güvenemedim. 2016 Yaz indirimlerinde en fazla %85 inmiş ki oda 11.85TL yapıyor pek bir fark yok gibi.
Ben key alma taraftarı değilim. İstediğim oyunda güzel bir indirim olursa orjinal yerinden alırım. Örneğin Steam, Origin, Battle.net vs.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı