Instragram'dan Oyun Keyi Alınır mı?

Her şeyin bir fiyatı vardır ve bu fiyata yakın bir ucuzlama sadece mantıklı gelebilir. Adama sormazlar mı her yerde 500 TL olan oyun sende nasıl 50 TL diye. Yani mantık dışı bir indirim. Hatta EA Games'e gidip "Hacıt nedir bu siz bizi mi yiyorsunuz?" desen adamlar herhalde "Hakkaten neymiş bu" derler. O kadar saçma yani:)

Ben bf1 aldım oradan. Çok pahalı değildi denesem ne kaybederim dedim. Aldım hesabı patladı direk mesaj attım ve anında yanıt geldi. Yeni bir hesap verdi o da 1 ay sonra patladı. Tekrar yeni hesap verdi 1 aydır kullanmaktayım. Eğer aynı Instagram hesabından bahsediyorsak.

Ben BF1 aldım oradan. Çok pahalı değildi denesem ne kaybederim dedim. Aldım hesabı patladı direk mesaj attım ve anında yanıt geldi. Yeni bir hesap verdi o da 1 ay sonra patladı. Tekrar yeni hesap verdi 1 aydır kullanmaktayım. Eğer aynı Instagram hesabından bahsediyorsak.
Böyle de ne anlamı kaldı, oyunu oynuyorsun bir ilerleme gösteriyorsun gidiyor sonra tekrar alıyorsun tekrar gidiyor. K/D, Skor, Silah açma, Seviye, Künye hepsi gidiyor. Verdiğin paraya olmasa da emeğe yazık oluyor.

O değilde bu durum Windows keylerinin 10-20 TL'ye satılması gibi değil mi? Plati.ru sitesine göz attım oyunlar falan bayağı ucuz ben bir şey anlamadım bu işten.

O değilde bu durum Windows keylerinin 10-20 TL'ye satılması gibi değil mi? Plati.ru sitesine göz attım oyunlar falan bayağı ucuz ben bir şey anlamadım bu işten.
Windows lisans işi ile bu farklı dostum. Windows lisansını ucuza alıp bir süre sonra elinde patlayan şahıs görmedim henüz. Zaten o lisanslarda MAK olmazsa çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı