Gittigidiyor'dan R5 2400G alınır mı?

Remzi Türkmen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
İşlemcinin fiyatı diğer sitelere göre 150-200 TL daha ucuz, çok guvenemedim ve size sormak istedim. Bu fiyata bu siteden alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada satıcı Gittigidiyor sitesi değil, Elmacık isimli mağaza. Daha önce kendilerinden n11 üzerinden alışveriş yapmıştım, herhangi bir sorun yaşanmamıştı.

Mağaza linkinden yorumlara bakılabilir.

Elinizde imkan varsa Ryzen 5 1600 AF modeline yönelin. Yanına da idarelik 2. El RX460-470 gibi modeller bakın. 1600 AF 600 liraya 6C 12T bir işlemci. Bu söylediğim kombinasyon ile tüm oyunları orta-yüksek ayarlarda 60+ FPS ile oynarsınız.

2400G yerine ben de 1600AF öneriyorum. Yanına da çok abartmamak kaydıyla istediğiniz ekran kartını alabilirsiniz. Daha esnek bir sisteminiz olur.
Hafif bir O.C. ile RTX 2060'ı besleyebiliyor. Üst sınır 2060 diyebiliriz :)

Elinizde imkan varsa Ryzen 5 1600 AF modeline yönelin. Yanına da idarelik 2. El RX460-470 gibi modeller bakın. 1600 AF 600 liraya 6C 12T bir işlemci. Bu söylediğim kombinasyon ile tüm oyunları orta-yüksek ayarlarda 60+ FPS ile oynarsınız.
hp

Hocam 2.ele güvenemiyorum.
2400G yerine ben de 1600AF öneriyorum. Yanına da çok abartmamak kaydıyla istediğiniz ekran kartını alabilirsiniz. Daha esnek bir sisteminiz olur.

Hocam sistemi yaza kadar apu kullanacağım o yüzden bu islemciyi sectim.Yazın ekran kartı takıcam.

Hocam 2.ele güvenemiyorum.
Hocam sistemi yaza kadar apu kullanacağım o yüzden bu islemciyi sectim.Yazın ekran kartı takıcam.
2400G alırsanız besleyebileceği ekran kartı yelpazesi dar olacak. 1600 AF+RX460-470 gibi kartlar en mantıklısı. İkinci elde garantili mining yapılmamış temiz kart alırsanız sorun yaşamazsınız.

hocam bide monitörüm vga girisli anakartta vga cıkısı olmayacak apu sistemde donusturucu sıkıntı olur mu ?
Kesinlikle apu almayın baştan uyarayım pişman eder. Ama sorunuza cevap vereyim anakartınızda vga girişi varsa sorun olmaz. Ekran kartı alırsanız onunla birlikte aktif dönüştürücü almanız gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı