Gittigidiyor'dan Windows 10 almak

Bompatdik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım ve işletim sistemi olarak bir siteden windows 10 pro indirip kurdum ücretsiz olarak ve pek içime sinmedi açıkcası. Sanırım sitedeki windows alternatifleri değişiklikler yapılarak ayrılmış ve farklı farklı isimler eklenmiş benim indirdiğim windows 10 pro blue olarak geçiyor sitede. Görünüm olarak bi acayip geldi bana teması falan değişik. Gerçi normal windows 10'u da hiç kullanmışlığım yok. Gidipte vatandan o kadar para veripte almakta istemedim. Gitti gidiyor'da windows lisansları satılıyormuş sanırım fiyatlar farklı 30 40 liraya da var 100 200 liraya da. Alınır mı, alınmaz mı onu da bilmiyorum alan kullanan veya farklı bir tavsiyesi olan var mı?

aynen bende satın almak istiyordum. mesela windows 10 home 64 bit dvd li versiyonu internet üzerinde 335 TL kadar bu da bana pahalı geldi. şuan bu siteden cd key satın alsam 85 TL diyor. herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba ? şuan ben hep trial verisyon kullanıyorum.

büyük ihtimal gittigidiyordan alıcam alıp kullananlar varmış sanırım. Herhangi bir şikayette duymadım. Uygundur diye düşünüyorum

Ben 80 liraya oem windows 10 pro aldım kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı