Giyim ve stil için tavsiyeler

bershead

Megapat
Merhabalar, esmerim 1.75 boylarında 17 yaşında bir erkeğim. Bacaklarım kıllı, kollarım kıllı bu yüzden kısa giyinmeyi pek sevmem. Özellikle bel altı bol giyinmeye çalışırım, kardeşim epey dalga geçti ve sosyal anksiyete yaşıyorum bu durumdan dolayı, bacaklarım çarpık... Saçlarım ortadan ikiye ayrık dalgalı, burnum büyük (2 seneye kadar estetik yaptırıcam), cildim sivilceli ve izleri var (aynısı kuzenimde ve ablamda geçen sene vardı. Onların ki kendi kendiliğinden iyileştiler o yüzden genetik olabileceğinden bende bekliyorum, eğer iyileşmezse CO2 lazer, dermapen altın iğne falan deniyeceğim) Metal dinleyen kızları zeki ve tatlı, çekici buluyorum ama metal dinlemiyorum o yüzden bu aralar metali dinlemeye ve sevmeye çalışıyorum. Normalde efendi biriyimdir ama değişmek istedim, efendilik sıktı. Genellikle tek takılmaya, pahalı şeyler giymeye çalışıyorum. Resmen büyük bir değişiklik yaşamak istiyorum çünkü artık sıkıldım. Bu konularda bana yardımcı olabilecek kişileri tanımak istiyorum. Kıyafet seçiminde zorlanıyorum, bana yardımcı olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size şöyle diyeyim. DRILL gibi giyinin bence Hem metal dinleyen kızları seviyorsunuz o tip kızlarda drill giyinen erkekleri sever diye düşünüyorum Ben de ara sıra DRILL giyiniyorum Ortamda dikkat çekiyorsun yakışıklılığın değil Havan ve tarzın öne çıkıyor O yüzden DRILL öneririm.

Öncelikle sosyal anksiyete Bende'de var bunun için psikiyatriye gidip antidepresan almanı tavsiye ederim seni rahatlatır eğer iyi gelmezse bırakabilirsin. Kendine yeterince iyi bakmıyorsun bence kılları falan alabilirsin veya azaltıcı kremler kullanabilirsin. Sivilce için dermatolojiye giderek kremlerini alabilirsin ayrıca yüzünün güzelleşmesi için cilt bakım ürünlerini kullan bunları araştırabilirsin. Metal için Avenged Sevenfold Black Sabbath Iron Maiden gibi şeyler dinle ve daha fazlasını istersen bana özelden ulaşabilirsin playlist atarım. Efendiliğinden vazgeçme çünkü öyle olursan kaliteli insanlarla takılamazsın pahalı değil ucuz ama kaliteli giyin p*ç gibi asla davranma bu dediklerim sana çok faydası dokunucaktır.

Merhaba, esmerim 1.75 boylarında 17 yaşında bir erkeğim. Bacaklarım kıllı, kollarım kıllı bu yüzden kısa giyinmeyi pek sevmem. Özellikle bel altı bol giyinmeye çalışırım, kardeşim epey dalga geçti ve sosyal anksiyete yaşıyorum bu durumdan dolayı, bacaklarım çarpık... Saçlarım ortadan ikiye ayrık dalgalı, burnum büyük (2 seneye kadar estetik yaptıracağım), cildim sivilceli ve izleri var (aynısı kuzenimde ve ablamda geçen sene vardı. Onların ki kendi kendiliğinden iyileştiler o yüzden genetik olabileceğinden bende bekliyorum, eğer iyileşmezse CO2 lazer, dermapen altın iğne falan deneyeceğim) metal dinleyen kızları zeki ve tatlı, çekici buluyorum ama metal dinlemiyorum o yüzden bu aralar metali dinlemeye ve sevmeye çalışıyorum. Normalde efendi biriyimdir ama değişmek istedim, efendilik sıktı. Genellikle tek takılmaya, pahalı şeyler giymeye ve p*ç gibi davranmaya çalışıyorum. Resmen büyük bir değişiklik yaşamak istiyorum çünkü artık sıkıldım. Bu konularda bana yardımcı olabilecek kişileri tanımak istiyorum. Kıyafet seçiminde zorlanıyorum, bana yardımcı olabilir misin?

Daha 17 yaşındasın kişiliğin tamamen oturmuş durumda değil böyle bir kişiliğe bürünmek istediğine emin misin ileride geçmişe bakıp kendinden utanma ihtimalin var.

Ben de 1.75'im, 75 kiloyum ben de esmerin ve bacaklarım ve kollarım kıllı. Ama 13 yaşımda olduğumdan dolayı giydiklerimiz farklı olur. Bence kıyafet kadar taktığın şeylere de önem ver. Güzel bir saat tak; kolye, yüzük falan tak. Saçına da önem ver. Bence dağınık saç daha hoş oluyor. Ona göre saçını uzatabilirsin.

Ayrıca marka giyiniyorum derken inşallah keko gibi adidas eşofman takımı giymiyorsundur.

Son düzenleme:
Hocam bacaklarınızın kollarınızın kıllı olması gayet doğal, genetikten gelmiş. Bunları alabilirsiniz, aileniz kızar mı fikrim yok bir yoklayın derim. Sosyal anksiyete için antidepresan kullanın ve bunun için psikoloğa gidin -psikoloğa gitmeyi ezikçe vesaire sanıyorsanız çoğu kişi psikolojisini böyle düzeltiyor sizinkide psikolojik- giyim tarzını pahalı olduğu için maddi olarak paranız yetmiyor olabilir, bundan kurtulun kendinize şartlamayın, bunu demek kolay fakat başka insanlar marka mı giyiniyor hep? Kaçı çakma giyiyor veya kaçı güzel marka giyiyor ki size anlatamam. Metal dinleyen kızlara olan ilginize birşey diyemeyeceğim.

Ben de 1.75'im, 75 kiloyum ben de esmerin ve bacaklarım ve kollarım kıllı. Ama 13 yaşımda olduğumdan dolayı giydiklerimiz farklı olur. Bence kıyafet kadar taktığın şeylere de önem ver. Güzel bir saat tak; kolye, yüzük falan tak. Saçına da önem ver. Bence dağınık saç daha hoş oluyor. Ona göre saçını uzatabilirsin.

Ayrıca marka giyiniyorum derken inşallah keko gibi adidas eşofman takımı giymiyorsundur.
hocam yillar sonra selamlar,Fizik durumları ne oldu şuan ne durumdasin😆

hocam yillar sonra selamlar,Fizik durumları ne oldu şuan ne durumdasin😆
Merhaba hocam. Şu an 15 yaşındayım boyum 178, 83 kiloyum. Kollarım hâlâ kıllı ama artık bacak kılarımı alıyorum. Bunu yazdığım zamanlar yüzük takıyordum ama o zaman taktığım yüzüğü kaybettiğimden beri takmıyorum. Hâlâ saçımı taramam. Dağınık daha iyi oluyor bende. Bir de 2 yıl önceki halime göre yüzüm daha çok sivilceli ve izler var.

Ben de mesajima baktigimda cok ergenmişim *mk
Ben de 15 yasıdnayım. Ama boy 190 77 kilo zargana kaldik biraz😂
Merhaba hocam. Şu an 15 yaşındayım boyum 178, 83 kiloyum. Kollarım hâlâ kıllı ama artık bacak kılarımı alıyorum. Bunu yazdığım zamanlar yüzük takıyordum ama o zaman taktığım yüzüğü kaybettiğimden beri takmıyorum. Hâlâ saçımı taramam. Dağınık daha iyi oluyor bende. Bir de 2 yıl önceki halime göre yüzüm daha çok sivilceli ve izler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı