20-30 bin TL'ye taksitli tablet önerisi

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Eğer mümkünse vade farksız ve en uzun farkla almak isterim.

Kılıf klavye fare falan filan da iyi olur, set falan varsa.

Önceliğimiz Samsung ama daha iyi bir seçenek varsa o da olur. Ekranın büyük olması önemli. Belki varsa OLED?

Bütçe 20-30 bin TL arası, ama vade farksız taksitle. En az 6 ay falan olsa iyi olur.

Peşin fiyatına altı taksit var. Ekranı AMOLED. Android tabletlere pek hakim değilim. Belki bu fiyata daha iyisi vardır. Uygulamada öğrencilere %5 indirim diye bir ibare var ona da bakmak lazım.

Peşin fiyatına altı taksit var. Ekranı AMOLED. Android tabletlere pek hakim değilim. Belki bu fiyata daha iyisi vardır. Uygulamada öğrencilere %5 indirim diye bir ibare var ona da bakmak lazım.
28 Kasım'da Black Friday'de düşer mi fiyatı? Öğrenci indirimi girince yaklaşı 1.350 TL düşüyor şu an.

Öğrenci indirimli fiyatın altına düşer gibi durmuyor. Düşerse 26 bini görür ama hangi site ve kaç taksit olur bilemedim.
26 bine zaten düşse artı olarak öğrenci indirimi de uygulanmıyor mu? 25-24 gibi yani.

Trendyol uyguluyor sandım ben.
Trendyol kendi başına uygulamıyor. Öğrenci indirimi panelinden doğrulama yapınca indirim kodu veriyor, onu girince fiyat düşüyor. Eğer 28'inde Black Friday'de tabletin kendi fiyatının düşme ihtimali varsa onu bekleyeyim.

1763817648039.png

Trendyol kendi başına uygulamıyor. Öğrenci indirimi panelinden doğrulama yapınca indirim kodu veriyor, onu girince fiyat düşüyor. Eğer 28'inde Black Friday'de tabletin kendi fiyatının düşme ihtimali varsa onu bekleyeyim.

Eki Görüntüle 2608882
Orasını kestiremiyorum hocam. Akakçe grafiğine bakarak 1000 TL daha düşer gibi bir yorum yapabilirim ama tahmin sadece.

Orasını kestiremiyorum hocam. Akakçe grafiğine bakarak 1000 TL daha düşer gibi bir yorum yapabilirim ama tahmin sadece.
Tamamdır teşekkürler. Trendyol zaten şu an indirim olarak değil normal fiyat olarak gösteriyor 26.999 TL'yi, eğer fiyatı değiştirmezse, 28'inde de indirim uygularsa kodla beraber alırım. İlginiz için teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı