Gizemli olayların döndüğü oyun tavsiyesi

Zamanına göre gerçekten bilgisayarları zorluyor şahsen. Ben 10 20 FPS aldıgım için arkadaşımın bilgisayarından bitirmek zorunda kalmıştım. i5 GT 630 8 GB RAM ile sistemi zorluyor sizin sistem özellikleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 3230m GT 645M. Lenovo z500. Bununla far cry 3'ü yüksek ayarlarda 40-45 FPS bitirmiştim.

Ekran kartı laptop ekran kartı olduğu için performansı düşük kalabilir. Fakat bu sorunu internetten araştırırsanız cogu kişinin aynı problemi yaşadığını görürsünüz.

Ekran kartı özellikleri paneline gel. Sonra antialiasingi default yap ya da use application settings işaretle. Çözülür büyük ihtimalle inşallah düzelir.

Metro 2033 Redux on Steam

Metro: Last Light Redux on Steam
Outlast ve Outlast: Whistleblower DLC. DLC'si oyunu tamamlıyor arka planda olan şeyleri "Aa demek böyleymiş tarzından" gösteriyor. Ancak içeriğine almadan önce bakın.(DLC olan.)
Resident Evil 3-4, L.A Noire, Alan Wake, bakarsan Mafia 2, Slender: The Arrival.
Not: Outlast için (DLC olanın içeriğine önce kesinlikle bakın sonra sıkıntı çıkmasın.)
Not: Bünyeniz yukarıdaki korku oyunlarına müsait değilse oynamayın.

Durun en önemlisini unuttum: "The Walking Dead" serisine kesin bakın.

Alan wake efsane oyun.
Daha iki gün önce bitirdim. Efsane bir oyundur kendisi. İndirime girdiğinde almıştım. Şuan Steam'de satışı yok maalesef. Steam key satan yerlerde satışı mevcut. Kesinlikle oynamalısınız. Oyunun her bölümünü merak ediyorsunuz. Oyunun hikayesi on numara. Bazı yerlerde ağlatabiliyor. Müzikleri efsane, müzikleri için bile oynanabilir. Oyunda bazı kişilerin hayatı size bağlı. Bunu sonradan öğreniyorsunuz. Konuşmaları ve radyoları dikkatli dinleyin derim. Kısaca oynamanızı tavsiye ederim. Optimizasyon sorunu ben görmedim gayet akıcı bir şekilde oynadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı