Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

Daha önce de söylemiştim. Her hafta verilen oyunlar ya da sene ortasında her gün verilen gizemli oyunların aksine önümüzdeki 5 hafta boyunca dağıtılacak gizemli oyunlar iyi oyunlar oluyor.
Geçmişte bu dönem verilen en kötü gizemli oyun "Among Us"'dı
Dolayısıyla önümüzdeki 5 hafta boyunca iyi oyunlar verilecek. Bu bilgiler sonrasında tahminlerinizi yapabilirsiniz.

Launcher kötü diyenler: Heroic Games Launcher kullanın. Launcher kötü argümanı artık geçerli bir argüman değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in yerinde olsam bu muameleden sonra Türkiye'ye bedava oyun vermeyi bırakırım ve oyun fiyatlarını 20 katı olacak şekilde güncellerim. Size müstahak.

Sonra da zaten bedava oyun ve kuponlarla tuttuğum kullanıcıları kaybederim.

Daha önce de söylemiştim. Her hafta verilen oyunlar ya da sene ortasıında her gün verilen gizemli oyunların aksine önümüzdeki 5 hafta boyunca dağğıtılacak gizemli oyunlar iyi oyunlar oluyor.
Geçmişte bu dönem verilen en kötü gizemli oyun "Among Us"'dı
Doolayısıyla önümüzdeki 5 hafta boyunca iyi oyunlar verilecek. Bu bilgiler sonrasında tahminlerinizi yapabilirsiniz.

Launcher kötü diyenler: Heroic Games Launcher kullanın. "Launcher kötü argümanı artık geçerli bir argüman değil...

Heroic Games Launcher iyi hoş da Launcher kötü argümanını yok etmiyor bu. Ayrıca geleceği falan mı gördünüz? İyi oyunlar geleceği kanısına nereden vardınız?

RDR2 falan hayal edenler, imkansız değil. Rüyanızda görebilirsiniz.

Geliyor gelmekte olan..

Ekran Alıntısı.PNG

Epic Games'in yerinde olsam bu muameleden sonra Türkiye'ye bedava oyun vermeyi bırakırım ve oyun fiyatlarını 20 katı olacak şekilde güncellerim. Size müstahak.
Verdiği berbat hizmeti görmezden gelip sırf bedava oyun veriyorlar diye övmek zorunda mıyız? Epic Games batsa hiçbir şey kaybetmeyiz.

Aralarından 1 tanesi iyi oyun olsa yeterli. Herhangi bir ücret ödemiyorum, bedavaya oynuyorum; bana bir eksisi yok. Bu zamana kadar bedava verdiği iyi oyunları satın almaya çalışsam (ki bazılarını daha öncesinde para verip almıştım) servet ödemem gerekir. Bu saatten sonra hiç oyun vermese dahi bu zamana kadar aldıklarım yeter.

Verilen oyunu beğenmeyen almamakta özgür. Benim de kütüphaneye eklemediğim oyunları oldu.

Epic Games Launcher düzeltmek yerine gene bedava oyun dağıtıyor 🤣 Şu Launcher'i bir duzeltseler zaten sorun kalmayacak da düzeltmemekte ısrarcılar anlaşılan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı