Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

Onu verdikleri günü çok net hatırlıyorum. Siteyi resmen patlatmışlardı. Çok değişik bir kitlesi var bu Epic Games'in. Sırf bunlarla uğraşmak istemediğim için bile kullanmıyorum artık. Bu kadar kasmaya ne gerek var. Epic Games bedava verince mi sadece o oyunlar oynanabiliyor? O kadar beleşçiysen git korsan indir oyna be arkadaşım. Daha az trafikle uğraşırsın ve Launcher derdi de olmaz.

Hocam ben pusuya yatıp Director's Cut alanlardanım. Bedava 90TL'lik DLC'yi aldık. 😀 Şaka maka önce DLC'li sürümü verip sonra yanlış vermişiz abi deyip DLC'siz sürümü vermeleri bayağı komikti.

Ya bence aşırı tepki veriyorsunuz. Bu zamana kadar aldığın sadece 1 adet iyi oyun olsa dahi "eyvallah" deyip geç. Bir ücret ödeme yok, bir yükümlülük yok; beğendiğin oyun mu gördün? Al çık. Tabii ki eleştirilecek yönleri var ama bizi olumsuz etkileyen bir durum yok. Bedava oyun versin dursun, zararımıza mı sanki? Arada bir iki güzel oyun verse bize fayda yine.

50 yılda bir güzel oyun veriyorlar zaten. Aşırı tepki vermiyorum. Launcher'ı RTX 4090'ı bırak ona özel 5090'lı sistem yapsınlar onda bile stabil çalışmaz. Aylardır, 2022 sonları da dahil gizemli diyerek çöp oyun veriyorlar.

Güzel oyun hiç yok ki. 50 yıl 50 yıl onun beleş oyun vermesini mi bekleyeceksin? Değmez bile öyle çöp bir firmayı beklemeye. Kim ne derse de desin, ciddi anlamda nefret ediyorum bu firmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
50 yılda bir güzel oyun veriyorlar zaten. Aşırı tepki vermiyorum. Launcher'ı RTX 4090'ı bırak ona özel 5090'lı sistem yapsınlar onda bile stabil çalışmaz. Aylardır, 2022 sonları da dahil gizemli diyerek çöp oyun veriyorlar.

Güzel oyun hiç yok ki. 50 yıl 50 yıl onun beleş oyun vermesini mi bekleyeceksin? Değmez bile öyle çöp bir firmayı beklemeye. Kim ne derse de desin, ciddi anlamda nefret ediyorum bu firmadan.
Launcher muhabbetine girmiyorum farkındaysan. Bu zamana kadar baya baya tonla iyi oyun verdiler. Yine gizemli oyun furyası zamanında iyi bir tane oyun verse senin bundan zararın ne ki Epic batsın diye temennide bulunuyorsun onu anlamadım sadece.

Bu gizemli oyunlar nasıl alınıyor. Ben gizemli oyun olayını çok bilmiyorum da anlatırsanız mutlu olurum.
Önümüzdeki hafta erişime açılınca alabileceksin.

Hiç sanmıyorum ancak RDR2, Elden Ring, Dying Light 2, Cyberpunk ve diğer AAA oyunu verseler aşırı iyi olur.
Dediğin oyunlardan hiçbirini vermezler. İmkansıza yakın.

Ben Tiny Tina Wonderlands ücretsiz olmasını bekliyorum.

cache-v2.png

Hocam ben pusuya yatıp Director's Cut alanlardanım. Bedava 90TL'lik DLC'yi aldık. 😀 Şaka maka önce DLC'li sürümü verip sonra yanlış vermişiz abi deyip DLC'siz sürümü vermeleri bayağı komikti.

NBA 2K21 almıştım birde onu unutmuşum. Bayağı oynamıştım onu da yalan yok. Kitle bu kadar yapay olunca sadece belirli durumlarda yoğunluk oluyor ve site bile bunu kaldıramıyor. Önce Launcher kaynaklı sorunları giderip geliştirmeleri lazım. Sitelerinin arayüzü de geliştirilmeli. Bunlara öncelik verip sonra hangi oyunları bedava veririz ona bakmaya başlasınlar. Tabii öyle bilinmedik tuhaf oyunlar veriyorlar ki bazen ben bunlara öncesinde para verip satın alıyorlar mı diye merak bile ediyorum. Verdikleri bedava oyunların çoğu aslında o oyunlara bile yarıyor ve en azından reklamlarını yapıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı