Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

RDR2 bekleyenler kış uykusuna yatabilir. Ancak o kadar uzun bir uykunun rüyasında beleş olarak görebilirsiniz o oyunu. Onun dışında sıradan bir uykunun rüyasında bile zor.
Kısaca anlamaları için şey diyelim;

Bir eşşeği evlendirebilirsiniz, nikahlanır, yuva kurar, ama Epic Games RDR2 vermez.
 
Verdiği oyunlar iyi bile olsa almıyorum artık. Hatta Epic'ten aldığım Metro serisi, Control, Detroit: Become Human'ı Steam üzerinden tekrar aldım ve platformu kendi nezdimde bitirdim. Epic'ten bedava oyun beklemek yerine o istediğin oyunu korsan indirmek daha mantıklı. Sonuçta Epic'ten oynamakla korsan oynamak arasında pek fark yok.
 
Zaten Türkiye'den çok bir para gelmediği için de büyük bir kayıp yaşamamış olurum.

Övmek zorundasınız diye bir şey demedim. Ama yermek zorunda da değilsiniz. Adamlar bugüne kadar binlerce liralık oyunu bedavaya verdiler fakat insanımız hala açgözlü, hala memnuniyetsiz. Yok hep aynı oyunu veriyorlar, yok şu oyunu neden vermiyorlar vs. Resmen yüzsüzlük.

Yazdığım yorumu da dilediğiniz gibi eksileyebilirsiniz arkadaşlar.
Biz oyun istemiyoruz problem orada. İstiyor olsaydık Epic'in dağıttığı oyunları gidip Steam'den almazdık. Ya da Steam ağır üstünlükle Epic'i ezmezdi. O rezil launcher olduktan sonra istediklerini versinler. Yıllardır anlamadılar şunu. Siz isterseniz alın. Adamlar babalarının hayırlarına dağıtmıyor kullanıcı kasmak ve satış yapmak için yapıyorlar. Sanki aşevi de minnetsizlik duyuyormuşuz gibi davranmayı bırakın.
 
Türkolara bak :D Dolar olmuş 20, oyunlar olmuş 1.200 lira, düzgün PC fiyatları 50 bin liraran başlıyor, millet bedava oyun beğenmiyor :D

Kardeşim bedavaysa al, nerede ucuzsa al oyna bitir koy kenara. Ha, halin vaktin yerindeyse ve hangi platformu seviyorsan git koleksiyon yap. Ancak gelip burada açlıktan ağzımız kokarken milyar dolarlık platformları savunmanın alemi yok :D

Kimse kafanıza silah dayamıyor, salın şirket veya platform savunuculuğunu. Cebinizi, cüzdanınızı düşünün. Hatta oyunlar Game Pass'te varsa gidin oradsn oynayın. Para kolay mı kazanılıyor? Siz hiç mi çalışıp para kazanmadınız ömrünüzde? Yahut çok zenginsiniz, ben empati yapamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı