Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

Yanlış anladım seni sanıırm ben de böyle düşünüyorum. Sanırım o arkadaşların tek amacı profil kasıp millete hava atmak :D Epic'e tabiki böyle sallayacak profil yapamıyor ki havasını nerede atacak garibim saf oyun oynayabiliyor. Oynama saati gozukmeyen oyunlari da oynamaz bunlar.
Öyle de demeyelim de bazısı oyunlarını tek platform da toplamak ister ya da alıştığı güvenli alanından çıkmak istemez, profilini göstermek te isteyebilir ki bu aralar sıkça açılan bir konu profilim nasıl diye saygı durmak lazım ne diyelim. Bana gereksiz geliyor bu tür durumlar benim umurumda olan tek şey oyuna güvenli bir şekilde ulaşabiliyor muyum yapımcıya parasını ulaştırıyor muyum.

Genelde tavsiyem oyun nerede ucuzsa gidin oradan alındır. Platform fark etmeden. Assasins Creed Valhalla Steam'e gelmedi diye oyunu boykot edip oynamayan başka platformdan almayan insanlar görmüştüm garip bir durum.

Sözlükte yazmıştım buradan da yazayım madem.

Epic Games Store mega sale 2023.
-18 MAYIS-15 Haziran.
-15 dolarlık alışverişe %25 indirim kuponu.
-8 adet bedava oyun! (her hafta 2 gizemli oyun) (bunlardan 2 tanesi büyük AAA oyun)

Bu dedikodu/sızıntıyı neden paylaştım.
Oyun alacak arkadaşlar, kuponu beklesin diye.

Not: Bu dedikodu gerçek çıkmayabilir ancak %98 ihtimal gerçekleşecek.

Dipçe; lütfen mesaj yolu ile oyunları sormayın.

Yoksa Epic Games'den bedava Elden Ring şoku mu geliyor(!)
Bakalım bu sefer hangi rezillikleri kaçıncı defa verecekler.

Hocam Epic Games'de Elden Ring yok maalesef.

Bence AAA lardan biri GTA 5 olacak yine. Epic klasiği.

Epic Games önümüzdeki haftadan itibaren gizemli oyun dağıtmaya başlayacak. Önceki 3 yıl yaptığı bu uygulamada büyük oyunlar veriyor genelde. Gizemli oyunların toplam da 4 tane olmasını bekliyorum. Ayrıca önümüzdeki hafta başlayacak büyük indirimlerde de kupon vermesini bekliyorum. Bakalım gizemli oyunlar neler olacak?

Ücretsiz oyun tahmini olarak da bir tane ücretsiz oyun TIny Tina Wonderlands olacak bence. Oyun tahminimizi de yapmış olalım.

20 Senelik Epic Games çalışanıyım AC Valhalla cümleten hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı