Gizlenmiş e-postayı bulma

EboIa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3-12100F
XFX rx6600
Merhaba Valorant'ta hesabım çalındı ve hesabım bayağı eski ve emek hesabı.
Riot'a yazdım kurtarma süreci için tonla soru sordular ama en önemli bilgiyi yani ilk bağladığım e postayı hiçbir şekilde hatırlamıyorum.
Bana e postanın bir kısmını yazmışlar hatırlayabilmem için ve ben e postayı çocukken açmıştım hatırlamam çok zor.
E-postayı yıldızlarla kapanmış şekilde 4-5 harfin açık olduğu biçimde yazmışlar ve her yıldız 1 karakter diye de not düşmüşler.
Bu e postayı bulmamın bir yolu var mı?
Teşekkürler.

Merhaba Valorant'ta hesabım çalındı ve hesabım bayağı eski ve emek hesabı.
Riot'a yazdım kurtarma süreci için tonla soru sordular ama en önemli bilgiyi yani ilk bağladığım e postayı hiçbir şekilde hatırlamıyorum.
Bana e postanın bir kısmını yazmışlar hatırlayabilmem için ve ben e postayı çocukken açmıştım hatırlamam çok zor.
E-postayı yıldızlarla kapanmış şekilde 4-5 harfin açık olduğu biçimde yazmışlar ve her yıldız 1 karakter diye de not düşmüşler.
Bu e postayı bulmamın bir yolu var mı?
Teşekkürler.
Telefonunda veya diğer cihazlarında unuttuğun adres açık kalmış olabilir. Oradan bakabilirsin. E-postadaki maili bulamazsınız çünkü otomatik değil yazı formunda o yıldızlar koyulmuştur. Belki e-mail finder tarzı bir yazılım vardır ve birkaç harfini girdiğinizde size ona benzer mail adreslerini gösterebilir. Fakatö yle bir şey var mı bilmiyorum.

öyle bir yazılım arıyorum fakat bulamıyorum.
güçsüz bir tane bulsam bile kafi çünkü bulunması zor değil ve eminim ki olasılıklar düşüktür.
e posta bu: t••••m••.•e••••n0•@[alan adı]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı