Instagram Gizli hesaplara 3. parti programlar aracılığıyla bakılabilir mi?

En son bi uygulama ile bakılıyordu ama ismini hatırlayamadım. Çok güvenilir bir yer değil tabii ama denenebilir.

Edit : Postegro, evet hatırladım.

Yalan. Bu hesaplar Meta tarafından korunur. Olur da bu hesapların takipçisi olan birisinin hesabı veya asıl gizli hesap bu tarz uygulamalara üye olursa uygulama verileri size gösterebilir siz aratırsanız.

Postegro da aynı şekildeydi. Sen kayıt olursan senin hesabını görebilirler kayıt olmazsan göremezler.

Bazı kötü amaçlı uygulamalar sizin takipçiniz olan hesaplardan da çekiyorlar bilgileri fakat çok nadirler. Kısa bir süre sonra da kapatılıyorlar zaten.

En son bir uygulama ile bakılıyordu ama ismini hatırlayamadım. Çok güvenilir bir yer değil tabii ama denenebilir.

Edit: Postegro, evet hatırladım.

Takip ettiklerini görebilirim değil mi?

Yalan. Bu hesaplar meta tarafından korunur. Olur da bu hesapların takipçisi olan birisinin hesabı veya asıl gizli hesap bu tarz uygulamalara üye olursa uygulama verileri size gösterebilir siz aratırsanız.

Postegro da aynı şekildeydi. Sen kayıt olursan senin hesabını görebilirler kayıt olmazsan göremezler.

Bazı kötü amaçlı uygulamalar sizin takipçiniz olan hesaplardan da çekiyorlar bilgileri fakat çok nadirler. Kısa bir süre sonra da kapatılıyorlar

Anlık olarak görsem bile yeter ama şu anlık.

Takip ettiklerini görebilirim değil mi?

Anlık olarak görsem bile yeter ama şu anlık.
Onu hatırlamıyorum. Fotoğraflarına falan bakılıyordu ama.

Tekrar söyleyeyim, güvenilir bir yer değil tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı