helenistik
Hectopat
Birisi beni gizli numaradan aradı ve karşımda ciddi anlamda bir kız vardi. Bana seni seviyorum dedi ilk böyle böyle bir şey duyuyorum. ben bunun numarasını bulabilir miyim?
Hocam rastgele numara ile bu kişiye ulaşma şansı bilmem kaç milyonda birdir ve neden arayıp seni seviyorum desin durduk yere. Birinden almış numarasını muhtemelen kız ve arayıp sevdiğini itiraf etmiş.Numarayı rastgele yazdıysa?
Adımı tami tamiyla söyledi.Hocam rastgele numara ile bu kişiye ulaşma şansı bilmem kaç milyonda birdir ve neden arayıp seni seviyorum desin durduk yere. Birinden almış numarasını muhtemelen kız ve arayıp sevdiğini itiraf etmiş.
Mesela yani hocam.Hocam rastgele numara ile bu kişiye ulaşma şansı bilmem kaç milyonda birdir ve neden arayıp seni seviyorum desin durduk yere. Birinden almış numarasını muhtemelen kız ve arayıp sevdiğini itiraf etmiş.
O zaman yine arar o sizi.Adımı tami tamiyla söyledi.
Gizli Numara diyor hocam. İftarı çok mu geç açtınız ?
- 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da
- “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048’e mesaj atmaktır.
Mesela yani hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.