Özel numaradan arayan kişinin bilgileri bulunabilir mi?

Yasal bir yol değil. Uğraşmayın bu kadar küçükse karşıdaki. Max tiktok bağımlısı keko sınıfın "haçkeri" velet.
Hocam eleman tanıdık birisi belli. Ulaşıp fiziksel azarlamayı çok istiyorum. Bildiğiniz calisan metot varsa bıraktığım dc adresinden lütfen ulaşın.

Numarayı bulursanız etiketleyin beni uğraşayım az
Tamamdır hocam, hep beraber eğleniriz söz. Bulayım yeter. 😁😁

Hocam eleman tanıdık birisi belli. Ulaşıp fiziksel azarlamayı çok istiyorum. Bildiğiniz calisan metot varsa bıraktığım dc adresinden lütfen ulaşın.
Bunu yapamam özür dilerim ama. Bu cidden yasal bir yol değil. Ve karşı taraf şikayetçi olduğunda ben de yanarım.

Mahkemeyi karıştırıp süreci uzatmak ve sistemleri boşuna meşgul etmek istemiyorum.
Aynı numaradan aramışlar o kesin. Mahkeme yoluyla olmadığı sürece zannetmiyorum. Herhangi bir bilgi gözükmüyor çünkü. Fakat "bence" mahkemeye verip ailesine rezil etmek daha yararlı olacaktır. Yoksa bırakmaz peşinizi bu türemeler. Yanında da tazminat hayırlı olsun :)

Edit: Numarayı ya da başka bir bilgisini öğrenirseniz biraz oynaşmak isterim bu arkadaşlarla.

Hocam aradığında açıp savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum vs. Diyin korkup aramayı keser
Numarayı bulursanız beni de çağırın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı