Çözüm olarak işaretleyebilirsin.Hocam yeni Gmail hesabı açıp web tarayıcıdan yeni Instagram hesabı kurdum. İşe yaradı.![]()
Çözüm olarak işaretleyebilirsin.Hocam yeni Gmail hesabı açıp web tarayıcıdan yeni Instagram hesabı kurdum. İşe yaradı.![]()
Ama şunu da belirteyim daha önce başıma gelmişti ve yine bu yöntemi denemiştim olmamıştı. Tek bir farkla, o da hesabı uygulamadan açmıştım. Web üzerinden deneyince mi işe yaradı, yoksa başka bir şey midir çözemedim.Hocam yeni Gmail hesabı açıp web tarayıcıdan yeni Instagram hesabı kurdum. İşe yaradı.![]()
Ama şunu da belirteyim daha önce başıma gelmişti ve yine bu yöntemi denemiştim olmamıştı. Tek bir farkla, o da hesabı uygulamadan açmıştım. Web üzerinden deneyince mi işe yaradı, yoksa başka bir şey midir çözemedim.
Yani direkt olarak engellenen hesabımı kullandığım Instagram uygulamasından açmıştım. Bundan dolayı işe yaramamış olabilir belki.Uygulama derken, nereden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.