Gizli video almak yasa dışı mıdır?

Kanıt olarak gösterecek isen yasak değil. En kötüleri bunlar değil ise, en sonunda bunların eline düşeceksin, arkadaşlık yapacaksın. Kimse arkadaş çevrene karışamaz, ama bunu düşün.

İnsanlara üst perdeden bakıyorsun diyosun üsteki yanıtlara mı bakmıyorsun çocuk benim aileme laf ediyor ben biri suçsuz biri suçlu mu dedişm neyi anlammaya çalışıyorsun hocam olay burada ikisinin de suçlu olduğu sen böyle şımartılırsan her istediğini olacak sanarsın hep böyle kalırsın biri sana bıçağı sapladığındada her şeyin dengesi vbar demeye devam edersin bariz bir şekilde sınıfta çakmak ile oynanmaz sınıfta telefon ile oynanmaz ve sen neyini savunuyon anlamadım.
Çocuk beni dışlıyolar gibi bir cümle kullanmamış sınıfın içinde çakmak ateşlemek kısaca yasa dışı yani daha büyük bir neden var mı ispiyonlamak için çocuk diyeceğinize biraz mantık kullan istemiyorsa istemiyordur bu kadar basit gitsin dışarıda yapsın ne yapıyorsa sınıfta yapmanın anlamı ne.
Bak bu benim cümlelerime verdiğin mesaj. Ben sana bu mesaj öncesinde üst perdeden konuşmadım.
Üst perdeden bakıyorsun demedim, üst perdeden konuşuyorsun dedim. İkisi farklı şeyler.

Kanıt olarak gösterecek isen yasak değil. En kötüleri bunlar değil ise, en sonunda bunların eline düşeceksin, arkadaşlık yapacaksın. Kimse arkadaş çevrene karışamaz, ama bunu düşün.

Haklısınız hocam.

Bak bu benim cümleme verdiğin mesaj. Ben sana bu mesaj öncesinde üst perdeden konuşmadım.
Üst perdeden bakıyorsun demedim, üst perdeden konuşuyorsun dedim. İkisi farklı şeyler.

Hocam eğer yasak olan şeyin yasak olduğunu anladıysanız ne mutlu size üst perdeden konuşmak gibi bir niyetim yok sadece 2 saattir yasak olan şeyin yasak olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve halen bir insana zararı olan şeyin yasak olmadığını savunuyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halen tek bir pencereden bakıp ya sen her şeyi şikayet ediyon demeye devam edin yasa dışı şey yasaldır kanka doğru söylüyosun gitsin herkes birbirini yesin hadi görüşürüz bir de Türk milleti zekidir diyorlar yok abi değil işte değil ya.

Halen tek bir pencereden bakıp ya sen her şeyi şikayet ediyon demeye devam edin yasa dışı şey yasaldır kanka doğru söylüyosun gitsin herkes birbirini yesin hadi görüşürüz bir de Türk milleti zekidir diyorlar yok abi değil işte değil ya.
Hocam, ben okulda çakmak yasaldır demedim. Çakmağın yasa dışı olduğunu belirttim. Okumayı anlamada sorunun var. 2 kere demediğim şeyi demişim gibi söylüyorsun. Hoş değil.

Hocam, ben okulda çakmak yasaldır demedim. Çakmağın yasa dışı olduğunu belirttim. Okumayı anlamada sorunun var. 2 kere demediğim şeyi demişim gibi söylüyorsun. Hoş değil.

Hocam, o zaman derdiniz ne? Yasal olmayan bir şeyi şikayet eder çok normal madem yasal değil diyorsunuz 2'miz de aynı şeyi söylüyoruz. O zaman burada ki konu niye uzadı? Yasal değilse değildir o zaman şikayet edebilir basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim gibi engelleyin, kafanız rahatlıyor. Bu elemana bir şey öğreteceğim diye 2 saat uğraşmaya gerek yok. Başka bir sürü konu var. Onlara bakıp başkalarının sorunlarını çözmenizi öneriyorum.

Hocam benim gibi engelleyin, kafanız rahatlıyor. Bu elemana bir şey öğreteceğim diye 2 saat uğraşmaya gerek yok. Başka bir sürü konu var. Onlara bakıp başkalarının sorunlarını çözmenizi öneriyorum.

Hocam siz gidin Allah için toplumsal yasa bilmiyorsunuz burada halen yazıyorsunuz bilmediğiniz bir şey için yorum yapmayın bence biz burada tartışıyoruz ve bu normal bir şey.

Hocam, o zaman derdiniz ne? Yasal olmayan bir şeyi şikayet eder çok normal madem yasal değil diyorsunuz 2'miz de aynı şeyi söylüyoruz. O zaman burada ki konu niye uzadı? Yasal değilse değildir o zaman şikayet edebilir basit.
Ben şikayet edemez demedim. Hatta şikayet edebilir diye özellikle belirttim.
Benimkiler sadece öneriydi. Öneri olması sebebiyle sosyal hayatta yaratacağı etkilerden döz ettim.
Ama okumayı anlama sorunun olduğunu yineliyorum. Mesajlarımı dikkatli okumuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı