GL553VD BIOS güncellemesi sonrası siyah ekranda kaldı

brkhsynylmz

Decapat
Bilgisayarı BIOS güncellemesinden sonra yeniden başlattım. Sonrasında BIOS arayüzü açıldı ve bilgisayar dondu. Bunun sonucunda bilgisayarı kapattım ve tekrar açmak istediğimde siyah bir ekranla karşılaştım. BOOT ekranı gelmiyor, BIOS yüklenmiyor. Bunun dışında HDD çalışıyor ve fan çalışıyor.
Benzer bir konu buldum ama yüklemem gereken sürümde (.CAP) uzantısı yok. (.306) gibi bir uzantıya sahip.

Sistem özellikleri:
  • Asus ROG GL553VD
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
  • İşlemci Modeli: İntel Core i7-7700HQ
  • Bellek: 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme bitiminde sistem kendisini yeniden başlatır. Siz kendiniz mi yeniden başlattınız?

Bilgisayarı BIOS güncellemesinden sonra yeniden başlattım. Sonrasında BIOS arayüzü açıldı ve bilgisayar dondu. Bunun sonucunda bilgisayarı kapattım ve tekrar açmak istediğimde siyah bir ekranla karşılaştım. BOOT ekranı gelmiyor, BIOS yüklenmiyor. Bunun dışında HDD çalışıyor ve fan çalışıyor.
Benzer bir konu buldum ama yüklemem gereken sürümde (.CAP) uzantısı yok. (.306) gibi bir uzantıya sahip.

Sistem özellikleri:
  • Asus ROG GL553VD
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB
  • İşlemci Modeli: İntel Core i7-7700HQ
  • Bellek: 16 GB
Dostum, elinde anakarta ait CD varsa ve bios arayüzün UEFI ise CD'nin içerisinde temel BIOS yazılımı olması lazım. Varsa CD'yi tak ve oradan yükle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı