GL75 Leopard vs Helios 300

ahmet_emre

Femtopat
Daha fazla  
MSI:
Acer:
Acer'a bakarken VPN varsa açın ya da ben söyleyeyim. Tek farkı Acer'da RTX2070 Max-Q ve 1TB SSD var, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSİ daha iyi olabilir.
MSİ hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10SFS)

MSI:
Acer:
Acer'a bakarken VPN varsa açın ya da ben söyleyeyim. Tek farkı Acer'da RTX2070 Max-Q ve 1TB SSD var, hangisini önerirsiniz?
Tabiki MSI SSD gibi bileşenler sonradan yükseltilebilir.

MSI'ın performansı daha iyi olur. Ancak bekleyebiliyorsan o paraya 3060 Ti laptop alınır.

Eyvallah ama sık seyahat ediyorum da yoksa bende isterim toplamak yine de teşekkürler.
Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSI daha iyi olabilir.
MSI hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10sfs)

Peki sürekli şarjda kullansam sorun olur mu?

Eyvallah ama sık seyahat ediyorum da yoksa bende isterim toplamak yine de teşekkürler.

Peki sürekli şarjda kullansam sorun olur mu?
Hayır sıkıntı olmaz. Aslında şarjda kullanım için tasarlanmış. İşlemcime göre pili fena sayılmaz aslında. Senin attığın linkteki 10750H'da güçlü bir işlemci ama 10875H gibi 8 çekirdek değil 6 çekirdekli. Yani pil performansı daha iyi olabilir.
Bu arada, ben pildeyken tasarruf modunda kullanıyorum ama, performans moduna alınca bir pile göre iyi performans veriyor. Kapasitesi küçük ama performanslı bir pil.

Acer teknik olarak daha iyi olabilir belki Max-Q ve 1TB SSD'den dolayı, ama uzun ömürlülük ve soğutma konusunda MSİ daha iyi olabilir.
MSİ hakkında fazladan bir bilgi vereyim, bu laptopların pil süreleri 3.5 saati geçmiyor. Full Twitch izleyerek maximum 3 saat dayandırabildim. (GE75 10SFS)
Hocam Max-Q modelinin gücü düşük. Yani RTX 2070 Max-Q RTX 2060'ın bir tık üstü. MSI RTX 2070 ile çok daha güçlü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı