Çözüldü Gladius III Wireless Aimpoint takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, 2-3 aydır Gladius III Wireless Aimpoint kullanıyorum çok da memnunum aslında. Ama geçenlerde şehir dışı seyahati yaptım ve fareyi da yanımda getirdim çantama koyup. Şehir dışındayken de yeni bir laptop aldım. Öncesinde evdeyken ve eski bilgisayarımdayken sorun yoktu hiç. Ama şu an arada takılma oluyor farede, aralıksız hareket ettirdim test etmek için acaba bana mı öyle geliyor diye ama takılıyor.

Neden olabilir anlayamadım, Dongle'ı sallayınca da bir ses geliyor içinden sanki bir şey kırılmış gibi o da normal mi bilmiyorum açıkçası. Oldukça yakın duruyor mouse Dongle'a 10 cm bile yoktur. Ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bu sallayınca ses gelme herkeste oluyor mu veya bu takılma sorununu yaşayıp çözebilen oldu mu? Hiç olmadı garantiye yollayacağım.
Arkadaşlar kablo ile bağlayıp denedim öyle de takılma oluyor.

Mouse pad ile alakalıymış arkadaşlar sorunu çözdüm. Önceki mouse padde sıkıntı yapmıyordu ama şu an kullandığımda yaptı. Direkt masanın üzerinde kullanıyorum şu an sorunsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı