Daha fazla
Bazen glitch böyle kalıyor giremiyorum bunun bir çözümü varmı?
Heroku'nun ücretsiz planında bir port üzerinden HTTP sunucusu yayınlamanızı zorunlu kılıyor. Github üzerinde commit yapmadan değişiklik yapmak, dosya eklemek tam bir işkence, içerisinde şifreler ve API anahtarları bulunan config dosyalarını da Github'a koymamızı bekliyorlar herhalde. Konsol üzerinden yapılan değişikliklerin oturumdan çıkılınca kaydedilmemesi de katmerlemiş oluyor.F5 atmak. Eğer bunun ile uğraşmak istemiyorsanız VSC'de yazdığınız kodları GitHub'a yükleyerek Herouku'da çalıştırabilirsiniz. Herouku'da worker süresi var sadece. Zannımca discord.js yazacaksınız. Bir sorun olursa tekrar burada paylaşın yardımcı oluruz.
Vallahi ben sizin dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Daha doğrusu öyle olan projelerimi Heroku'ya emanet etmedim. Arkadaşın sekmelerinde Discord Developer Portal'ı gördüm. Büyük ihtimalle discord.js yazacaktır. Ondan dolayı Heroku yeterli olacaktır.Heroku'nun ücretsiz planında bir port üzerinden HTTP sunucusu yayınlamanızı zorunlu kılıyor. Github üzerinde commit yapmadan değişiklik yapmak, dosya eklemek tam bir işkence, içerisinde şifreler ve API anahtarları bulunan config dosyalarını da Github'a koymamızı bekliyorlar herhalde. Konsol üzerinden yapılan değişikliklerin oturumdan çıkılınca kaydedilmemesi de katmerlemiş oluyor.
Bir süre içerisinde HTTP üzerinden istek almayan dynoların da sonlandırıldığına da değinmedim daha.
Heroku tam bir baş belasıdır.
Sorununuza gelirsek, kullandığınız browserdan glitch.com cookielerini temizlemeyi deneyin. Firefox üzerinde sorunsuz açılıyor bende.
Sorun da discord.js için Heroku kullanılmaması gerektiği zaten. Heroku ücretsiz planında sadece web workerlarına izin veriyor, yani HTTP üzerinden yayın yapması gerekiyor programın ki bir Discord botunun buna ihtiyacı yok. Sırf bu engeli aşmak için HTTP listener eklense bile kısa aralıklarla istek almadıkça worker uyku moduna geçecek ve tekrardan HTTP isteği alana kadar Discord üzerinde aktif olmayacak.Vallahi ben sizin dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Daha doğrusu öyle olan projelerimi Heroku'ya emanet etmedim. Arkadaşın sekmelerinde Discord Developer Portal'ı gördüm. Büyük ihtimalle discord.js yazacaktır. Ondan dolayı Heroku yeterli olacaktır.
| Sleeps after 30 mins of inactivity, otherwise always on depending on your remaining monthly free dyno hours. |
anlamadımF5 atmak. Eğer bunun ile uğraşmak istemiyorsanız VSC'de yazdığınız kodları GitHub'a yükleyerek Herouku'da çalıştırabilirsiniz. Herouku'da worker süresi var sadece. Zannımca discord.js yazacaksınız. Bir sorun olursa tekrar burada paylaşın yardımcı oluruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.