Çözüldü GLL Nations Royale Lower Bracket Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam arkadaşlar, bilmediğim için soruyorum ve öğrenmek istiyorum şimdi bu Lower Bracket nedir ne oluyor? Nasıl bir sistem detaylı açıklar mısınız lütfen?
Çek Cumhuriyeti'ne yenildik ben elendik sanıyordum şimdi Lower Bracket maçları oynuyoruz dün Kazakistan'ı 2-0 yendik ama dediğim gibi bu Lower Bracket nedir ne oluyor anlamadım olay nedir? Şimdi ne olacak.

Çözüm
Twitterda şöyle bir yoruma denk geldim.

Lower bracketle upper bracket finalde oynayacak. Kısaca herkesin 1 kere kaybetme hakkı var. Hala final oynama şansımız var. Ama bir daha kaybedersek eleniyoruz.

Lower Bracket olayı da herhalde alt lig gibi bir şey olsa gerek. Kaybedenler orada tekrar devam edip oradan finale kalan üst finalist ile kapışıyor demek ki.

Çeklere çok kötü yenildik. Kazaklar kolaydı. Muhtemelen bu seviyede bu şekilde çok oyun oynanmadığından yapılması gereken en gerekli şeylere bizim takım pek alışkın değil. Şans faktörü de var alanın doğru noktalara kapanması gibi.

Lower bracketle upper bracket finalde oynayacak. Kısaca herkesin 1 kere kaybetme hakkı var. Hala final oynama şansımız var. Ama bir daha kaybedersek eleniyoruz.

Lower Bracket olayı da herhalde alt lig gibi bir şey olsa gerek. Kaybedenler orada tekrar devam edip oradan finale kalan üst finalist ile kapışıyor demek ki.

Çeklere çok kötü yenildik. Kazaklar kolaydı. Muhtemelen bu seviyede bu şekilde çok oyun oynanmadığından yapılması gereken en gerekli şeylere bizim takım pek alışkın değil. Şans faktörü de var alanın doğru noktalara kapanması gibi.

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkürler. Evet Çeklere kötü yenildik Sanhok'ta son maçta yenebilirdik ama olmadı. O zaman bu lower'ın pek bir zararı yok bir kaybetme hakkı dışında yani normal üst braket gibi devam ediyoruz? Üst braketten kim finalist olursa onlarla oynuyoruz yani? Yayında Çeklerle bir daha oynanacak denmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Teşekkürler. Evet Çeklere kötü yenildik Sanhok'ta son maçta yenebilirdik ama olmadı. O zaman bu lower'ın pek bir zararı yok bir kaybetme hakkı dışında yani normal üst braket gibi devam ediyoruz? Üst braketten kim finalist olursa onlarla oynuyoruz yani? Yayında Çeklerle bir daha oynanacak denmişti yanlış hatırlamıyorsam.

O kadar detaylı bilgim yok hocam. Ancak yayında her şey bitmiş değil halen birinci olma şansımız var denilmişti. Yani çeklere kaybettikten sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı