Global garantisi olan markalar

Bütçe
7000-11000

mxfreq

Centipat
Merhabalar Amazon'dan laptop alırsam Türkiye'de garanti servislerinde bakarlar mı?
Hangi markalarda sıkıntı olmaz internetten baktıgım kadarıyla çoğu marka yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Amazon'dan laptop alırsam Türkiye'de garanti servislerinde bakarlar mı?
Hangi markalarda sıkıntı olmaz internetten baktıgım kadarıyla çoğu marka yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.
Garanti türüne bakman gerekiyor. Bu marka verir, bu marka vermez diye bir şey yok. İthalatçı, distribütör vb garantilerine dikkat ederek bakman gerekir. Belli bir modele karar verdiysen de satıcıya mail atarak sormanı öneririm.

Garanti türüne bakman gerekiyor. Bu marka verir, bu marka vermez diye bir şey yok. İthalatçı, distribütör vb garantilerine dikkat ederek bakman gerekir. Belli bir modele karar verdiysen de satıcıya mail atarak sormanı öneririm.
Evet garantilerde onlara baktım ancak internette global garanti diye alıp türkiyede garanti kapsamıma girmeyince yurtdışına göndermek zorunda kalanlar olmuş ben şnsız biriyim öyle toplara hiç girmek istemiyorum
Bu yıl amazondan laptop alıp garantide sıkıntı yaşamayan birileri var mıdır?

MSI ve Gigabyte 1 sene uluslararası garanti veriyordu bildiğim kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı