Garanti türüne bakman gerekiyor. Bu marka verir, bu marka vermez diye bir şey yok. İthalatçı, distribütör vb garantilerine dikkat ederek bakman gerekir. Belli bir modele karar verdiysen de satıcıya mail atarak sormanı öneririm.Merhabalar Amazon'dan laptop alırsam Türkiye'de garanti servislerinde bakarlar mı?
Hangi markalarda sıkıntı olmaz internetten baktıgım kadarıyla çoğu marka yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.
Evet garantilerde onlara baktım ancak internette global garanti diye alıp türkiyede garanti kapsamıma girmeyince yurtdışına göndermek zorunda kalanlar olmuş ben şnsız biriyim öyle toplara hiç girmek istemiyorumGaranti türüne bakman gerekiyor. Bu marka verir, bu marka vermez diye bir şey yok. İthalatçı, distribütör vb garantilerine dikkat ederek bakman gerekir. Belli bir modele karar verdiysen de satıcıya mail atarak sormanı öneririm.
Satıcıya mail atarak sağlama alabilirsin.Evet garantilerde onlara baktım ancak internette global garanti diye alıp türkiyede garanti kapsamıma girmeyince yurtdışına göndermek zorunda kalanlar olmuş ben şnsız biriyim öyle toplara hiç girmek istemiyorum
Merhabalar Amazon'dan laptop alırsam Türkiye'de garanti servislerinde bakarlar mı?
Hangi markalarda sıkıntı olmaz internetten baktıgım kadarıyla çoğu marka yurtdışından alınan ürünlere bakmıyor.
Evet amazondada öyle yazıyor 30günlük para iadeside varmış ancak türkiyedeki bayiler sorun çıkartabiliyor en iyisi onları arayıp sormakMSI ve Gigabyte 1 sene uluslararası garanti veriyordu bildiğim kadarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.