Global ROM'dan EU ROM'a geçmek

HrEzreal

Centipat
Daha fazla  
Telefonum mi 8 Lite (MIUI 12.0.3) bayağıdır güncelleme almıyor. EU ROM'daki telefonlara (MIUI 12.5.1) baktim, daha farkli güzel seyler var. Bunun hakkinda videolar izledim, falan telefonumun Bootloader kilidi açmak lazim i. Lk önce sanırım sonra izledigim okuduğum yerlerdeki insanlar farkli farklı şeyler yapiyorlar. Ne yapmam lazım? Adim adim anlatir misiniz ya da video makale vb yollar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum mi 8 Lite (MIUI 12.0.3) bayağıdır güncelleme almıyor. EU ROM'daki telefonlara (MIUI 12.5.1) baktim, daha farkli güzel seyler var. Bunun hakkinda videolar izledim, falan telefonumun Bootloader kilidi açmak lazim i. Lk önce sanırım sonra izledigim okuduğum yerlerdeki insanlar farkli farklı şeyler yapiyorlar. Ne yapmam lazım? Adim adim anlatir misiniz ya da video makale vb yollar mısınız?

Şu Türkçe ile konuyu ben açsam 7 gün ban yerim Sosyal'den. İnanılmaz ya.

Telefonun sistem görünümüne alışık san EU alışman biraz zaman alır farklılar var ve gayet stabil.

Bu işlemlerden önce yedeğinizi alın. Cihazda kullanılan Google hesabınızın ve mi hesabınızın e-posta, şifre, kullanıcı adı gibi ne kadar bilgisi varsa bir kenara not edin.
1 - Önce Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Bu video yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 -Kilidi açtıktan sonra TWRP yüklemeniz gerekli. TWRP yüklenmeden yapılan yöntemler de var ama benim yoğurt yiyişim budur.
3 -Şimdi bir USB belleğe ve OTG aparatına ihtiyaç var. Bunları temin edin.
4- Cihazınıza uygun recovery ROM dosyasını indirin.
5 -İndirdiğiniz recovery ROM dosyasını flash belleğe atın.
6- Telefonu recovery moduna alın.
7- Wipe seçeneğine tıklayın. Ardından Advanced wipe yazan seçeneğe tıklayın.
8- Dalvik, data ve cache seçeneklerini işaretleyin. Ardından alttaki barı sağa kaydırın.
9- Flash belleği OTG aparatı yardımıyla telefona takın.
10- İlk ekrana geri dönüp ınstall yazan seçeneğe tıklayın.
11- Select Storage kısmına tıklayın ve flash belleği seçin.
12 - Yüklemek istediğiniz ROM dosyasına tıklayın ve flashlayın.
13- Son olarak reboot System seçeneğine tıklayın ve cihaz açılsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı