YouTube Global YouTube Shorts kanalı izlenmeleri düştü

731945

Femtopat
Merhaba arkadaşlar global YouTube short's kanalında en uygun paylaşım saatleri nedir? İlk ve 2. video güzel izlendi fakat giderek izlenmeler düştü. İlk videoyu Türkiye saatine göre 00:30 gibi 2. videoyu sabah 9 gibi paylaşmıştım. Yurt dışına göre saat kaç oluyor bilmiyorum. İlk video şu an 10 k civarında 2. video 3.3 k civarında ama diğerlerinin izlenmeleri çok düştü. Ayrıca abone de gelmiyor 15 abone oldu 5 videoda. Kanal linki:

Merhaba arkadaşlar global YouTube short's kanalında en uygun paylaşım saatleri nedir? İlk ve 2. video güzel izlendi fakat giderek izlenmeler düştü. İlk videoyu Türkiye saatine göre 00:30 gibi 2. videoyu sabah 9 gibi paylaşmıştım. Yurt dışına göre saat kaç oluyor bilmiyorum. İlk video şu an 10 k civarında 2. video 3.3 k civarında ama diğerlerinin izlenmeleri çok düştü. Ayrıca abone de gelmiyor 15 abone oldu 5 videoda. Kanal linki:

Yurtdışı saati diye birşey yok ama hedeflediğin kitleye göre ayarlayabilirsin. Örneğin videon Amerika ile alakalı ise Amerikan saatine (Amerika Birleşik Devletleri'de saat kaç - SaatKac.info.tr), Fransız ise Fransız saatine, Çin ise Çin saatine göre gündüzde atabilirsin.

Hangi yurt dışı Mısır mı, İran mı, Rusya mı, Hindistan mı?

Global derken ben genel olarak bütün Ülkeleri kast ediyorum yoksa öyle olmazmı en uygun Amerika saatimi olur yabancı youtube kanalı olanlar genellikle hangi Ülkenin saatine göre paylaşım yapıor ?

Global derken ben genel olarak bütün Ülkeleri kast ediyorum yoksa öyle olmazmı en uygun Amerika saatimi olur yabancı youtube kanalı olanlar genellikle hangi Ülkenin saatine göre paylaşım yapıor ?
Yanlış hatırlamıyorsam Studioda seni izleyen insanların ülkesini görebiliyordun, oradan kontrol edip ona göre yapabilirsin.

Sadece karışık tablolar gözüküyor oradan pek birşey anlaşılmıyor.

Şuanlık video izlenmeleri fena değil ama abone çok az geliyor ve bazen video etkileşime giriyor birden duruyor birde bazı videolar geç etkileşime giriyor garip bir algoritması var.

Son düzenleme:
Dostum sanırım bir anlam karmaşası yaşıyorsun. Yüksek izlenmeli shortlarına bak en çok nerelerden izlenmiş. Ona göre yolunu çiz istatiklerde sana gösteriyor zaten. Hangi ülkelerde çok izlediğini görebilirsin.

Tablolar çok karışık geliyor hangi saatte ve hangi Ülkeden ne kadar fazla izlendiğini göremiyorum.

Günde kaç tane video atmamız gerekir önerisi olan varmı izlenmeler ciddi düştü.

Son düzenleme:
Youtube yeni kanallara ilk videolarında izlenmeleri için fazla izlenme için yardım ediyo birde düşmesi normal

Technopat Haberler

Geri
Yukarı