Globaljealdexs güvenilir mi?

GameScriptS

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayarımı toplamak istiyorum ama param yok. Bu yeni bilgisayar için para kazanmak istiyorum, bu site güvenilir mi?

GlobalJealdexs - Exchange Crypto Market borsada alım satım yapmam lazım.

Telegram'daki adam borsa karını gösteriyor.

Dosya Ekleri

• B1.png
    B1.png
    894,3 KB · Görüntüleme: 83
  • B2.png
    B2.png
    170,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Site tamamen kendilerine ait. Rastgele coinler oluşturup size satın aldırtıyorlar. Daha sonra paranızı çekmek istediğinizde vergi gibi çeşitli bahanelerle tekrar ödeme talep ediyorlar. Sonuç olarak güvenilir bir site değil.

Site tamamen kendilerine ait. Rastgele coinler oluşturup size satın aldırtıyorlar. Daha sonra paranızı çekmek istediğinizde vergi gibi çeşitli bahanelerle tekrar ödeme talep ediyorlar. Sonuç olarak güvenilir bir site değil.
Dolandırıcı ihtimal mi tekrarı ödeme neden anlamadım?

Dolandırıcı ihtimal mi tekrarı ödeme neden anlamadım?

Mevzu şu hocam kendilerine ödediğiniz parayı çekmek istediğinizde sizden çekebilmek için paranın gelir vergisi adı altında sizden tekrar ödeme talep ediyorlar ve size para gelmiyor kısaca

Mevzu şu hocam kendilerine ödediğiniz parayı çekmek istediğinizde sizden çekebilmek için paranın gelir vergisi adı altında sizden tekrar ödeme talep ediyorlar ve size para gelmiyor kısaca
Para çekmeye inanmıyor muyum?

Gerçekten olup olmadığını bilmiyorum

Başka en iyi güvenli para kazanma birşeyi var mı?

Para çekmeye inanmıyor muyum?

Gerçekten olup olmadığını bilmiyorum

Başka en iyi güvenli para kazanma bir şeyi var mı?

Binance gibi büyük sitelerde alım satım yapmanız daha iyi olacaktır en azından güvenilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı