Glocalzone güvenilir midir?

Yunusemre805

Hectopat
Arkadaşlar sadece bilgisi olan alışveriş yapmış kişilerin bilgi vermesini istiyorum anladığım şu cevabını aradığım sorunun cevabını hiçbir formda hatta Technopat Sosyal de bile bulamadım Türkiye'deki telefon ya da teknoloji fiyatların malumunuz ben de glocalzone diye bir uygulama buldum arkadaşlar ben de bir miktar para var alışveriş yapmış olanlar söylerse sevinirim güvenilir mi dolandırılan var mı konu hakkında bilginiz var mı?
İpone 13 Pro Max siparişi vermek istiyorum.

Arkadaşlar sadece bilgisi olan alışveriş yapmış kişilerin bilgi vermesini istiyorum anladığım şu cevabını aradığım sorunun cevabını hiçbir formda hatta Technopat Sosyal de bile bulamadım Türkiye'deki telefon ya da teknoloji fiyatların malumunuz ben de glocalzone diye bir uygulama buldum arkadaşlar ben de bir miktar para var alışveriş yapmış olanlar söylerse sevinirim güvenilir mi dolandırılan var mı konu hakkında bilginiz var mı?
İpone 13 Pro Max siparişi vermek istiyorum.

Hocam bana pek güvenilir gelmedi arkadaşım da kullanmadı önerdi ama ben güvenemedim aracı yok bence ortada dolandırıcı gibi.

Vallahi vergilerden de döviz kurundan da bıktım hocam bunun gibi ama bundan daha güvenilir bir site ya da uygulamaya ihtiyacım var bana da pek güvenilir gelmedi ama bir tarafımda denemek istiyor yani.

Doğru diyorsunuz ama çok fazla telefoncu o telefonların orijinal parçalarını değiştirip, sıfırlayıp aynı sıfır gibi kutuluyorlar...

Hocam doğru satıcıyı bulmak lazım açıkçası ilk kez sizden duyuyorum yeni Apple kutusunda anlaşılıyor açılmışmı açılmamışmı dikkat ederek kapalı kutu alınır.

Hocam doğru satıcıyı bulmak lazım açıkçası ilk kez sizden duyuyorum yeni Apple kutusunda anlaşılıyor açılmışmı açılmamışmı dikkat ederek kapalı kutu alınır.
Bir video gördüm baya baya yeni Apple kutularında ki o koparma şeyini söküyorlar yenisini yapıştırıp satıyorlar hiç ama hiç bir şekilde anlaşılmıyor doğru yapıştırıldığı zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı