İnceleme Glorious gmmk 2 %65 beyaz klavye

Şaka maka Türkiye'de tüm stokları tükendi klavyenin, en son benim aldığım fiyatın 1K üzerine satılıyordu onları bile yediler. Koleksiyonluk ürün oldu, nazik kullanayım.
R5 5600'lü, 4060 Tİ'lı günlerinizi dün gibi hatırlıyorum hocam, ya zaman çok hızlı yada size piyango çıktı.

Bir önceki klavyeniz neydi? @kino

Evet hocam daha iyi oldu daha fazla kişinin ekran aydınlık modda olduğu için daha rahat olur.

Siyah tema gözü rahatlatıyor bence sizde siyah tema kullanın.

Hocam selam uzun bir aradan sonra acaba hala kullanıyor musunuz ? %96 olan modelini almayı düşünüyorum. 2300 liraya buldum. Fiyat uygun geldi.

Hocam selam uzun bir aradan sonra acaba hala kullanıyor musunuz? %96 olan modelini almayı düşünüyorum. 2300 liraya buldum. Fiyat uygun geldi.

Hocam selamlar. Şu anda kullanmıyorum F75 klavyeyi görünce ondan aldım gloriusu sattım. 2000 civarında F75 almanız daha iyi olur. Sarı sitede ya da dolap uygulamasında bulabilirsiniz sıfır vardır o fiyatlarda. Glorious mantıksız olur. İlla 96 klavye arayışında değilseniz tabii. Numpadsiz yapamam diyorsanız başka modele yönelin ya da F75'in yanında tek numpad klavyesi alın. Öylede olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…