Glorious Model D 2. el alınır mı?

Bütçe
600
2 yıl garantisi olması sarı sitede satılan çoğu 2. el ürünün önüne geçiriyor. Mağazada sergilenen ürün olması kötü ama sizin için sorun değilse satın alıp içini dışını güzelce temizledikten sonra kullanabilirsiniz bence, Model D'yi temizlemek çok zor değil. Tutuşunuz palm değil ise almayın.

2 yıl garantisi olması sarı sitede satılan çoğu 2. el ürünün önüne geçiriyor. Mağazada sergilenen ürün olması kötü ama sizin için sorun değilse satın alıp içini dışını güzelce temizledikten sonra kullanabilirsiniz bence, model D'yi temizlemek çok zor değil. Tutuşunuz palm değil ise almayın.

Benim elim biraz büyük ama şu anda da küçük bir mouse kullanıyorum benim için pek sorun olmuyor tutuşum normal düz bir şekilde.

2 yıl garantisi olması sarı sitede satılan çoğu 2. el ürünün önüne geçiriyor. Mağazada sergilenen ürün olması kötü ama sizin için sorun değilse satın alıp içini dışını güzelce temizledikten sonra kullanabilirsiniz bence, model D'yi temizlemek çok zor değil. Tutuşunuz palm değil ise almayın.

Hocam 0 SteelSeries Rival 3 mü almak daha mantıklı 800'e yoksa Glorious Model D almak mı? Değerli fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Benim elim biraz büyük ama şu anda da küçük bir mouse kullanıyorum benim için pek sorun olmuyor tutuşum normal düz bir şekilde.

Hocam 0 SteelSeries Rival 3 mü almak daha mantıklı 800'e yoksa Glorious Model D almak mı? Değerli fikrinizi öğrenmek istiyorum.
Hocam şu anda kullandığınız mouse nedir? Memnunsanız değiştirmeye gerek yok gibi.

Model D daha iyi Rival 3'den. Rival 3 alınmaz hocam, özellikle 800₺'ye hiç alınmaz.

Hocam şu anda kullandığınız mouse nedir? Memnunsanız değiştirmeye gerek yok gibi.

Model D daha iyi Rival 3'ten. Rival 3 alınmaz hocam, özellikle 800₺'ye hiç alınmaz.

Hocam şu an kullandığım mouse şu 200 TL dandik mouselerden idarelik olsun diye almıştım mkey diye bir markanın kablosuzu oda bayağı küçük kullanırken bir sorun yaratmıyor ama oyun oynarken güzel bir performans vermiyor ondan değiştirmek istiyorum zaten dediğim gibi bir süre idare etmek için almıştım bu fareyi.

Hocam şu an kullandığım mouse şu 200 TL dandik mouselerden idarelik olsun diye almıştım mkey diye bir markanın kablosuzu oda bayağı küçük kullanırken bir sorun yaratmıyor ama oyun oynarken güzel bir performans vermiyor ondan değiştirmek istiyorum zaten dediğim gibi bir süre idare etmek için almıştım bu fareyi.
Anladım. El ölçünüz, tutuş şekliniz ve mouse için bütçeniz tam olarak nedir?

Anladım. El ölçünüz, tutuş şekliniz ve mouse için bütçeniz tam olarak nedir?

Tutuş şeklim palm grip hocam bütçem ise 1000'e kadar çıkıyor ama çok fazla parada vermek istemiyorum bu Glorious Model D'yi almayı düşünüyorum parlak siyah rengi bir sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
@kivikivi hocam ürün elime geldi gerçekten tertemiz ürünün 0'dan farkı yok 600 TL'ye alabileceğim en iyi şeylerden birisi.
Güle güle kullanın. Şu anki 0 piyasasına bakacak olursak uygun bir fiyata satın aldınız ve 2 yıl garantisi var, ayrıca ürünün temiz olduğunu söylüyorsunuz. Gayet iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.

Mouse elinize oturdu mu? Rahat tutabiliyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı