Glorious Model D alınır mı?

Bütçe
1000
Glorious kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Sorun çıktığında çalışan destek ekipleri var direk yardımcı oluyorlar Discord'dan. Diğer markalara nazaran yeni marka ama oyuncuları çok önemsiyorlar. Galiba sebebi kurucuların çok hard oyuncu olması :D Ancak steelseriesede yönelebilirsin.

4 5 aydır model D kullanıcısıyım bir sorunla karsı karsıya kalmadım memnunum SteelSeries Prime alacaktım fakat bütcemi asıyordu uyguna bulduysanız SteelSeries Prime alabılırsınız fakat model D de pek uzmez.

Hocam Prime Plus'mı alayım Prime'mi?

Glorious D, daha rahat oyun oynamak için SteelSeries Prime'dan daha iyi baktığım zaman karşılaştırmaya. Kesinlikle daha esnek kabloya ve daha iyi kayan skatelere sahip. Ama SteelSeries Prime ise daha sağlam eğer çok mouse ı hırpalıyorsanız Prime tercih edebilirsiniz. Onun dışında karşılaştırmada Glorious D önde. Şimdi tekrardan baktım testte tıklama hızında D modeli 1 ms daha iyi. Prime+ büyük ihtimal D modeline daha yakın olacaktır ancak D modelinin daha önde olduğunu tahmin etmekteyim mini farklarla.

İlk başta Model O diye yazmışım düzelttim ancak zaten tutuşları dışında tamamen aynılar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı