Glorious Model D fiyat düşmesi beklenmeli mi?

Bütçe
600

KeremGün

Femtopat
Daha fazla  
Glorious Model O alacaktım ama daha pahalı olduğunu gördüm. Şimdi 600 TL'ye D modelini alacağım, elime uyar mı? Ve hangi siteden alacağımı bilmiyorum sağlam bir site bilen varsa atarsa güzel olur.

Model O- (minus yani eksi) ya da Model D- (Minus) modellerine bak. Bunlar küçük versiyonları. Elin küçük.

PulseFire haste al beğenirsen 500 lira.

Model O- (minus yani eksi) ya da Model D- (Minus) modellerine bak. Bunlar küçük versiyonları. Elin küçük.

PulseFire haste al beğenirsen 500 lira.

pardon yanlış ölçmüşüm 18 cm çıktı.Sizce minus mu alayım yoksa normal mi.Satan bi bayiye gidip denemeyide düşünüyorum.

Orta elli sayılırsın o zaman normal boyda olanı alabilirsin. PulseFire Haste'i bir araştır. Güzel faredir. Satıcısı da Amazon olduğu için 1 ay boyunca iade etme hakkın olur.

Orta elli sayılırsın o zaman normal boyda olanı alabilirsin. PulseFire Haste'i bir araştır. Güzel faredir. Satıcısı da Amazon olduğu için 1 ay boyunca iade etme hakkın olur.
çok teşekkür ederim en iyi cevap yapacağım ama yanlışlıkla konu yapmışım :D rapordan yazarım son bir sorum olacaktı sağlam bir site var mı bildiğin 600 tlye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı