Glorious Model D incelemesi

İnceleme için teşekkürler öncelikle, iki sorum olacak. Delikli yapıda olması sizi rahatsız etti mi? Tuşların sertliği nasıl? Teşekkür ederim şimdiden.
Selamlar, fareyi kullanırken delikleri hissetmedim ben hissedilecek şekilde de değiller. Tuş sertliği orta ne çok hafif ne çok sert 1 yıl oldu kullanalı alıştığım için başına birşey gelse gene bundan alırım.

teşekkürler çok iyi inceleme

kardeş sence mouse malzemesi kaliteli mi ben cs go için almayı düşünüyorum ve spray atarken sol tıka isremsizce çok sert basıyorum dayanıklı mouse ise alacağım teşekürker

Memnun musunuz hala hocam?

Hocam skatezlerin boyutu küçük değil mi biraz? Bana iyi kaymaz gibi bir hissiyat veriyor ama öyle mi?

Selam, "model D" yi hâlâ kullanıyorum 4 yıl oldu ve kutusundan çıkan skatezleri ile kullanmaya devam ediyorum. Kayganlığından bir şey kaybetmedi 1 yıla yakın "mouse pad"siz şekilde de kullandım masamın üzerinde, tabii uzun süre kullandığım için kayganlığı azaldıysa büyük kayıp olmadığını söyleyebilirim. Ben bu markadan memnun kaldığım için fiyatlar daha fazla artmadan "model I" yı da yedek olarak aldım "model D"nin ömrü bittiğinde kullanırım diye ama henüz kutusunu açmak nasip olmadı "model I"nın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…