Glorious Model D nasıldır?

Bütçe
1500

Ekonomist

Hectopat
ASUS TUF M3 modelini kullanmaktayım. M3 modelinin ölçüleri palm tutuşa ve el ölçülerime uygun. Fakat hem kablosunun oluşturduğu ağırlıktan, hem de sensörünün çok da yeterli olmamasından dolayı, daha iyi bir oyuncu mouse aramaktayım. Kablosuz modellerin şarjıyla da çok uğraşmak istemiyorum açıkçası. Kablosunun fazla ağırlık oluşturmayacağını düşündüğüm, daha iyi bir sensöre sahip olan ve M3 modeline göre daha hafif olan Glorious Model D; beni kablosunun sunacağı hafiflikle memnun edebilir mi? Yoksa illa aynı modelin kablosuz olanına mı yönelmeliyim? Kablonun kullanımda zorluk çıkarmaması çok önemli benim için. Başka modellerde tavsiyesi olanlar varsa bütçem 1500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye alınmaz.

Bu bütçeye alınmaz.

Darmoshark'ı daha önce duymamıştım. Kablosuz modellere çok aşina değilim ancak bu modele bir bakayım.

hocam inanır mısın ben de senle aynı durumdayım yaptığım araştırmalar sonucu m3 mousea en yakın model d minus ve almayı düşüyorum dediğin gibi m3ün kablosu inanılmaz rahatsız edici bende model d minus wireless almayı planlıyorum ergo ve elime en iyi uyumu sağlıyacak o diye düşünüyorum keşke fiyatı 1100 e felan düşşe

Bu bütçeye alınmaz.

hocam ben ergo arıyorum var mı öneriniz bu mouse sensör olarak üst düzey olsada ergo değil

hocam inanır mısın ben de senle aynı durumdayım yaptığım araştırmalar sonucu m3 mousea en yakın model d minus ve almayı düşüyorum dediğin gibi m3ün kablosu inanılmaz rahatsız edici bende model d minus wireless almayı planlıyorum ergo ve elime en iyi uyumu sağlıyacak o diye düşünüyorum keşke fiyatı 1100 e felan düşşe

hocam ben ergo arıyorum var mı öneriniz bu mouse sensör olarak üst düzey olsada ergo değil
Yeni konu açmanız gerekiyor. Orada beni etiketleyin. Yardımcı olurum.

Gerçekten Asus Tuf M3 günümüzde çok yetersiz hocam. Yukarıda kendisinin de belirttiği gibi @550519 size yardımcı olacaktır. Bana önerdiği model çok hoşuma gitti. Tam bir f/p ürünü olduğunu düşünüyorum. Siparişi verdik bakalım.

Gerçekten Asus Tuf M3 günümüzde çok yetersiz hocam. Yukarıda kendisinin de belirttiği gibi @550519 size yardımcı olacaktır. Bana önerdiği model çok hoşuma gitti. Tam bir f/p ürünü olduğunu düşünüyorum. Siparişi verdik bakalım.
hocam arkadaşın önerdiği mouse simetrik ama m3 ergo bir mouse eliniz alışması zaman alabilir

Yeni konu açmanız gerekiyor. Orada beni etiketleyin. Yardımcı olurum.

Etiketledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı