Glorious Model D vs Fevell Z1 SE

• Konuyu başlatan yukrx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 194
Bütçe
2000

yukrx

Decapat
Daha fazla  
Şu anda model D kullanıyorum ama kablosuz fareye geçmek biraz cazip geldi, sizce Fevell Z1 SE fareye geçmem iyi olur mu? Pek FPS oyunu oynamıyorum yani sensör falan çok önemli değil, mouse kalitesi önemli.

Fiyatını çok uygun bulduğum için düşündüm, sizce model D'den mi devam edeyim yoksa Fevell Z1 SE fareye geçeyim mi?

Şu anda model D kullanıyorum ama kablosuz fareye geçmek biraz cazip geldi, sizce Fevell Z1 SE fareye geçmem iyi olur mu? Pek FPS oyunu oynamıyorum yani sensör falan çok önemli değil, mouse kalitesi önemli.

Fiyatını çok uygun bulduğum için düşündüm, sizce model D'den mi devam edeyim yoksa Fevell Z1 SE fareye geçeyim mi?
Hocam o fiyata isterseniz başka kablosuz farede önerebilirim bide ekdeki fotoğrafın görselle ilgisi ne 😁.

Fevelle arasındaki fark nedir yani büyük bir fark mı var yoksa küçük detaylar mı?
Hocam aslında dediğiniz mausenin dpı ı daha yüksek ama bu attığım mause hem daha hafif hem daha ele uygun küçük yani fps oyunları için ben olsam bunu alırdım.

Şu anda model D kullanıyorum ama kablosuz fareye geçmek biraz cazip geldi, sizce fevell Z1 SE fareye geçmem iyi olur mu? Pek FPS oyunu oynamıyorum yani sensör falan çok önemli değil, mouse kalitesi önemli.

Fiyatını çok uygun bulduğum için düşündüm, sizce model D'den mi devam edeyim yoksa fevell Z1 SE fareye geçeyim mi?

Bütçe ne kadar 2K mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı