Elektronik Glorious Model D Wireless 899TL

Model D ile O ayrı fareler D'nin kalitesi daha iyi biliyorum ve ömrü daha uzun.

Önermiyorum yapı kalitesi cidden o kadar iyi değil. 3 tane arkadaşım kullandı 1 yıl falan dayanıyor eğer Minecraft PvP için alacaksanız. Normal oyunlardaki kullanımları bilmiyorum ama buradan bence kötü olduğu belli. Razer Mouse'larda butterfly yapmama rağmen herhangi bir sorun olmadı model O'da olurken.

Model D ile O ayrı fareler D'nin kalitesi daha iyi biliyorum ve ömrü daha uzun.

Tek farkları şekilleri hocam çünkü çok ama çok yakın tarihlerde çıktılar. Model değil Glorious'ta problem var. Şu anki yurt dışındaki yeni model O'lar da ve D'lerde iyileştirme var yapı kalitesinde ama Türkiye'deki durumu pek bilmiyorum açıkçası.

Tek farkları şekilleri hocam çünkü çok ama çok yakın tarihlerde çıktılar. Model değil Glorious'ta problem var. Şu anki yurt dışındaki yeni model O'lar da ve D'lerde iyileştirme var yapı kalitesinde ama Türkiye'deki durumu pek bilmiyorum açıkçası.

Haklı olabilirsiniz hocam sadece incemelerine baktım hiç kullanmadım ben söylenenlerden duyduğum kadarıyla bilgi vermeye çalıştım. Umarım iyileştirme yapılır çünkü dediğiniz sorunu forumda kullandığını söyleyip sıkıntı yaşadığını söyleyen kullanıcılar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı