Glorious Model D- Wireless vs endgame XM1r vs G PRO X superlight vs G303 shroud Edition

codWarzone

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
FPS oyunlarında fark yaratacak bir fare arıyorum. Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil. Ayrıca bütçe sınırlaması da yok. Başlıkta da belirttiğim mouselardan ya da sizin farklı öneriniz varsa Razer Viper Ultimate'ya da Hyper X Pulse gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada tutuş olarak palm ya da grip kullanıyorum.
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
FPS oyunlarında fark yaratacak bir fare arıyorum. Kablolu ya da kablosuz olması önemli değil. Ayrıca bütçe sınırlaması da yok. Başlıkta da belirttiğim mouselardan ya da sizin farklı öneriniz varsa Razer Viper Ultimate'ya da Hyper X Pulse gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada tutuş olarak palm ya da grip kullanıyorum.
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Zowie EC-C serisine bakabilirsin.

"Grip" diye bir tutuş şekli yok, yanlış yazdığınızı düşünerek tekrar sormuştum. Küçük fare düşünmüyorum deyip G303, Model D- Wireless gibi küçük fareler seçmişsiniz. Razer Viper Ultimate önerebilirim, kablolu istiyorsanız XM1r. Ergonomik düşünüyorsanız DeathAdder V2 Pro da tercih edilebilir.

"Grip" diye bir tutuş şekli yok, yanlış yazdığınızı düşünerek tekrar sormuştum. Küçük fare düşünmüyorum deyip G303, model D- Wireless gibi küçük fareler seçmişsiniz. Razer Viper Ultimate önerebilirim, kablolu istiyorsanız XM1r. Ergonomik düşünüyorsanız DeathAdder V2 Pro da tercih edilebilir.

Dediğiniz gibi sorduğum mouseların küçük olduğunu anladım ve dün itibarıyla Razer Viper Ultimate sipariş verdim. Umarım pişman olmam :)
"Grip" diye bir tutuş şekli yok, yanlış yazdığınızı düşünerek tekrar sormuştum. Küçük fare düşünmüyorum deyip G303, model D- Wireless gibi küçük fareler seçmişsiniz. Razer Viper Ultimate önerebilirim, kablolu istiyorsanız XM1r. Ergonomik düşünüyorsanız DeathAdder V2 Pro da tercih edilebilir.

Hocam bu arada Viper Ultimate ve DeathAdder V2 Pro arasında ağırlık, boyut ve şarj süresi dışında fark var mı? Rtings gibi sitelerde gecikme süresinin V2 Pro'da daha az olduğu belirtilmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı