Merhaba, Glorious Model I özellik olarak hoşuma gitti. Bütçem maksimum 1000 lira, hangi fareyi tercih etmeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam model I eğer ofis işi vs. yapmıyorsanız önermem, o kadar tuşa ihtiyacınız gerçekten varsa ve oyun da oynarım diyorsanız alın sadece. Bu tür el desteği olan ergo fareler oyunlarda kısıtlar sizi, bazen ani refleks vermeniz gerekir ve fareyi kaldırırcasına sağa sola savurursunuz. Bu tür durumlarda kullanması çok ters farelerdir. Bu yüzdendir ki iş için dizayn edilmiş MX Master gibi ergolar aynı bu şekildedir, çünkü onları kullanan kişi sadece birkaç CM oynatarak iş yapmak adına click atacak. Anladığım kadarıyla belirli bir şekil aramıyorsunuz o sebeple bin lira bütçeye az kullanılmış vxe r1 se gibi bir şey alınabilir ya da varsa darmoshark m3. Bunlar dışında büyük ve ergo fare lazımsa eski farelerden glorious model D wireless temizinden varsa o olabilir, param güvende ücretini de ödeyip bunları alırdım ben alsam.Merhaba, Glorious Model I özellik olarak hoşuma gitti. Bütçem maksimum 1000 lira, hangi fareyi tercih etmeliyim?
Önerdiğim ilk iki model çok yeni ya, çıkalı birkaç ay oldu alan da bir hafta kullanıp beğenmezse satıyor. Kablolu model D konusunda net bilgim yok o yüzden yorum yapmasam iyi olur, kablosuz olanın tuşları vs. gayet iyi ama güncellenerek çıkmıştı çünkü. O fiyat bandına kablolularda ne var bilmiyorum ama küçük fare olacaksa cobra iyidir kesinlikle, fiyatı da uygun. Haste alacağıma onu alırdım eğer fiyat farkı yoksa, tabii dediğim gibi önce büyük fare mi küçük fare mi istediğinize karar verin ona göre arkadaşlar öneri yaparYorumun için teşekkürler fakat 2. El olarak fare veya klavye almam çünkü kimin ne şartlarda kullandığını bilemeyizsıfır olarak Glorious model D nasıldır?
Hocam elinizin boyutu, oynadığınız oyunlar ve tutuş şekliniz önemli rol oynuyor mouse seçiminde. Beklentileriniz nedir?
Hocam peki 80-90 gr civarı mı yoksa lightweight mi tercih edersiniz, sensörü iyi ve lightweight olursa bütçenizi 100-200₺ aşan modeller var.Elim 19cm tutuş şeklim fingertrip ve palm ortası diyebilirim. FPS oyunları, MMORPG, hikayeli oyunlar bir çok oyunu oynuyorum diyebilirim. Şuan kullandığım fare 3 sene önce 15 liraya almıştım onuda not edeyim.
Hocam peki 80-90 gr civarı mı yoksa lightweight mi tercih edersiniz, sensörü iyi ve lightweight olursa bütçenizi 100-200₺ aşan modeller var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.