Yok zaten var hocam ama kötüyse bunu satıp model o Wireless versiyonunu alacaktım![]()
8K Hz Glorious'un Wireless mouselarından da kablolu mouselarından da daha iyi, değmez.
Yok zaten var hocam ama kötüyse bunu satıp model o Wireless versiyonunu alacaktım![]()
Da v2 daha iyi. Saçma olur.DA V2'den geçmek saçma mı olur?
Yani öyle oyunlarda en iyi olma peşinde koşanlardan değilim, oyun oynamamdaki maksat eğlence. Konfor farkı varsa o ayrı tabii.
Anladım. Yine de Model D'yi merak ettim. Alıp kenarda bekleteceğim sanırım. 300 TL bayağı iyi.Da v2 daha iyi. Saçma olur.
Oyun dışında alınır mı? Ana kullanım odağım oyun değil. Elim büyük. Şu anda kullandığım mouse tam istediğim kotnrolü sağlayamıyorum. 3D modelleme falan yaparken çok hafif kaydırmaları falan yaparken zorlanıyorum. Bu mouselardan birini önerir misiniz?
![]()
Glorious Model O Regular Parlak Beyaz Gaming Mouse
Glorious Model O Regular Parlak Beyaz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Glorious Model D Mat Beyaz Gaming Mouse
Glorious Model D Mat Beyaz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Glorious Model D Regular Siyah Gaming Mouse
Glorious Model D Regular Siyah Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Glorious Model O Siyah Gaming Mouse
Glorious Model O Siyah Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çök çök![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.