Glorious Model O-D 299TL

Siyah Model O'nun tıklama yerlerinde de delik varken beyazda yok. Biri revize edilmiş ürün mü yoksa renk farkından dolayı mı öyle.

Hayret, resimde gösteriyor ama alt taraftakinde yok.

1654870759842.png

Sensörü Rival 3'ten daha iyi. FPS veya rekabetçi oyunlar oynuyorsanız değer. Öbür türlü de değer. Bu fare 700 bantlarında geziyordu. Alın, kenarda bulunsun.
Yani öyle oyunlarda en iyi olma peşinde koşanlardan değilim, oyun oynamamdaki maksat eğlence. Konfor farkı varsa o ayrı tabii.

Oyun odaklı mouse oldukları için sensör ve kaydırmalar da sıkıntı yaşamazsınız çünkü bunun için üretildiler fakat el küçüklüğü, büyüklüğü konusun da bilgim yok hocam küçük denilmeyecek bir elim var deneme şansı bulmuştum Mouse'yi güzel oturuyordu.

Teşekkürler hocam aldım bakalım nasıl olacak. En kötü yedek durur evde. Sonradan keşke şu kadar lirayken alsaydım demekten iyidir.

Glorious Model O ve Glorious Model D, çok benzer performans gösteren Ultra hafif oyun fareleridir. Ana fark, bu iki farenin şeklidir. Model O, çok yönlü bir faredir, model D ise sağa eğimli bir tasarıma sahiptir. Model D ayrıca daha yüksek bir kalkış mesafesine sahiptir ve model O'dan daha esnek görünmektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı