Crowzz1903
Centipat
Eliniz kac cm ve tutus tipiniz ne?
Kablosuz modeli var da ben mi bilmiyorum hocam?
Evet. Gecikme sorunu var. Dediklerimde bir yanlis yok.
Evet. Gecikme sorunu var. Dediklerimde bir yanlis yok.
Evet. Gecikme sorunu var. Dediklerimde bir yanlış yok.
Merhaba, hem dragclick hem günlük kullanım için alacağım. Minus modeli normal modelden daha ucuz fakat daha küçük elime otururmu diye korkuyorum.
Tam elime oturan eski farem; Trust 22090 GXT 108 Rava Gaming Oyun Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bundan 5-6 mm daha küçük olsa da oturur gibime geliyor elim ortalama galiba aşırı büyük değil çok ta büyük değil ortalama gibi. Glorious Model O Minus 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Kullanıyorum. Dediğiniz olumsuzlukların yüzde 1 i yok mouse da.Yanlis degilsem bu mouseun cok buyuk gecikme sorunlari vardi. Agirligi da oldukca fazla ve skatezleri de pek iyi degil. @382019
Dostum Mouse'unda aman aman bir artış olmayacak önerim bütçeni 2bin 2.5e çıkar eli büyük olanlar için bir ürün.
![]()
ASUS TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - Fiyatı, Yorumları
ASUS TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O kadar bütçem yok zaten detaylı bir şekilde araştırdım bu kadar ucuzu bulabilmek için.
Pulsefire Raid'den bahsettim. Ayrica attiginiz mouseta hem F/P değil hem de konuyla alakasi yok. Bütçeyi 2'ye katlamasini istiyorsunuz.
Reddit'te alakali konular var.Kullanıyorum. Dediğiniz olumsuzlukların yüzde 1 i yok mouse da.
Ne alakası var? Herkes en üst seviye mouse almak zorunda mı?Dostum yanlış anlama ama bence gereksiz bir harcama olur.
Eliniz bilek cizgisinden orta parmaga kadar kac cm?O kadar bütçem yok zaten detaylı bir şekilde araştırdım bu kadar ucuzu bulabilmek için
PulseFire Raid'den bahsettim. Ayrica attiginiz farede hem F/P değil hem de konuyla alakasi yok. Bütçeyi 2'ye katlamasini istiyorsunuz.
Reddit'te alakali konular var.
Buyurun buradan da bakin. Skatezleri ortalama. Kötü demiştim sanırım. Idare eder kalitede yani.![]()
HyperX Pulsefire Raid Review
The HyperX Pulsefire Raid is a good, versatile gaming mouse. It feels well-built and has a comfortable, right-handed shape with rubberized side grips, five side ...www.rtings.com
Ayrıca neredeyse 100 gram bir mousetan bahsediyoruz. Kötü bir mouse pad ile birleşirse de koltuk gibi mouse kullanirsiniz. Agir mouse kadar kotu bir şey yok. Benzer fiyattaki Razer Cobra'dan neredeyse 2 kat daha agir.
Ne alakası var? Herkes en üst seviye mouse almak zorunda mı?
Eliniz bilek cizgisinden orta parmaga kadar kac cm?
PulseFire Raid'den bahsettim. Ayrica attiginiz farede hem F/P değil hem de konuyla alakasi yok. Bütçeyi 2'ye katlamasini istiyorsunuz.
Reddit'te alakali konular var.
Buyurun buradan da bakin. Skatezleri ortalama. Kötü demiştim sanırım. Idare eder kalitede yani.![]()
HyperX Pulsefire Raid Review
The HyperX Pulsefire Raid is a good, versatile gaming mouse. It feels well-built and has a comfortable, right-handed shape with rubberized side grips, five side ...www.rtings.com
Ayrıca neredeyse 100 gram bir mousetan bahsediyoruz. Kötü bir mouse pad ile birleşirse de koltuk gibi mouse kullanirsiniz. Agir mouse kadar kotu bir şey yok. Benzer fiyattaki Razer Cobra'dan neredeyse 2 kat daha agir.
Ne alakası var? Herkes en üst seviye mouse almak zorunda mı?
Eliniz bilek cizgisinden orta parmaga kadar kac cm?
@isaozkan35 https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X3-SUPERLIGHT-Ayarlanabilir/dp/B0CCN6SFFM?th=1 1200TL civarına geliyor. Elinizi çabuk tutun gümrükteki karar değişikliği sonrası gümrüğe takılı kalabilir. 25 Ağustos'ta yürürlüğe girecek sanırım. Claw tutmaya uygun diye biliyorum.
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Cobra hiç aklıma gelmemişti.
Cobra en son 899TL'yi. Fiyatı uçmuş. X3'ün MCU sorunlari var hocam. Ara sira takilma vs. yasamasi olası.@isaozkan35 https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X3-SUPERLIGHT-Ayarlanabilir/dp/B0CCN6SFFM?th=1 1200TL civarına geliyor. Elinizi çabuk tutun gümrükteki karar değişikliği sonrası gümrüğe takılı kalabilir. 25 Ağustos'ta yürürlüğe girecek sanırım. Claw tutmaya uygun diye biliyorum.
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Cobra hiç aklıma gelmemişti.
O ürünün ederi en fazla 200-300TL. Yine insafli söyledim. 700TL fiyat biçildiyse içindeki malzeme 700TL'lik mi oluyor? Hayir. Ayrica serbest piyasa isteyen 400TL'lik piyasasi olan ürünü stok bitirme, indirim ayagina 200'e verir o zaman piyasasi 200 mü oluyor?Kankam 700TL'lik bir üründen 900TL'ye geçiyor bence gereksiz dedim yani biriktir daha iyisi olsun bundan sonra diceksinki bir üstünü alayım o 900 1000TL çöp olacak.
31 Ağustos teslim tarihi maalesef en erken 21i gözüküyor riske atılır mı bilmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.