Çok kötü. Omron 20m ve o Shape o parayı haketmiyor.Bu modelin kablolu olanı nasıldır? En az 3-5 yıl götürür mü?
Yok hocam onlar da o bütçede kötü.Ben kendim Wireless versiyonunu 2 yıldır kullanıyorum, şu ana kadar sorun yaşamadım ama çok sorun yaşayan duydum. Güzel faredir ama onun yerine SteelSeries almanızı tercih ederim.
Bu da alınmaz ki. Ederi 400 TL falan bunun zaten bir önceki fiyatı. Şu anda click latency sorunları bulunan Delux markasının M800 modelleri falan var bu fiyata onlar da gayet iyi. 3389 ve GM 4.0 kullanıyor. Yeni M800 gelecekmiş onlara da bakılır fiyatı uygun gelirse.Benzer fiyatlarda Pulsefire Haste var. Ondan daha iyi.
![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XM1r ConnectGame'e geldi.Paranızı çöpe atmak istiyorsanız mükemmel bir seçenek. Wirelessı düşünülebilir ama kablolusu fiyatını hiç haketmiyor. Önerilerimi sıralayayım:
![]()
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bir hafta önce baktığımda yoktu stok farketmemişim sağolun hocam.XM1r ConnectGame'e geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.