Merhabalar Glorious Model O aldım yaklaşık 1 ay önce ve 2-3 gün öncesine kadar sıkıntı yokken şimdi sol Click tuşuna basıp çektiğimde sanki çekerken hafif takılı kalıyor. Kullananlar böyle bir sorun yaşadı mı ne yapmam lazım?
Merhaba Glorious Model O aldım yaklaşık 1 ay önce ve 2-3 gün öncesine kadar sıkıntı yokken şimdi sol Click tuşuna basıp çektiğimde sanki çekerken hafif takılı kalıyor. Kullananlar böyle bir sorun yaşadı mı ne yapmam lazım?
Hocam Shape'i elime uyumlu olan tek mouse diyebilirim cuk oturdu mukemmel ancak arka kısımlarda (finger tip tutuşunda) takılıyor gibi oluyor sendeki gibi ve ses kalınlaşıyor kötü hissettiriyor kısacası.
Vallahi bendeki ömrünü tamamladı 2.yi aldım ucuz ve elime oturduğu için palm şeklinde tutuyorum ama pişmanım arkadaşımda lamzu atlantis vardı onu denedim çok hoşuma gitti bunda da sol click sıkıntılı biraz daha bekleyip gönderecem servise
Vallahi bendeki ömrünü tamamladı 2.yi aldım ucuz ve elime oturduğu için palm şeklinde tutuyorum ama pişmanım arkadaşımda Lamzu Atlantis vardı onu denedim çok hoşuma gitti bunda da sol Click sıkıntılı biraz daha bekleyip göndereceğim servise
Normalde olmaması lazım yani. Anladım hocam. Nereye göndermiştiniz? Nasıl gönderdiniz? Önce onlarla iletişimemi geçtiniz? Ve sorunu karşı tarafa nasıl anlattınız ya da kanıtladınız?