Glorious Model O sol Click tuşu takılıyor hissiyatı

arkhu

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2019
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Glorious Model O aldım yaklaşık 1 ay önce ve 2-3 gün öncesine kadar sıkıntı yokken şimdi sol Click tuşuna basıp çektiğimde sanki çekerken hafif takılı kalıyor. Kullananlar böyle bir sorun yaşadı mı ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Glorious Model O aldım yaklaşık 1 ay önce ve 2-3 gün öncesine kadar sıkıntı yokken şimdi sol Click tuşuna basıp çektiğimde sanki çekerken hafif takılı kalıyor. Kullananlar böyle bir sorun yaşadı mı ne yapmam lazım?

Hocam konuyu hortlatmışım (4yıl kadar) aynı modelin Pro'sunu aldım aynı sorunu yaşıyorum. İade mi ettiniz yoksa garantiye falan mı yolladınız?
 
Garantiye verdim düzelttiler ve bir daha olmadi ancak iade şansın varsa et çok daha iyi fareler var

Hocam Shape'i elime uyumlu olan tek mouse diyebilirim cuk oturdu mukemmel ancak arka kısımlarda (finger tip tutuşunda) takılıyor gibi oluyor sendeki gibi ve ses kalınlaşıyor kötü hissettiriyor kısacası.
 
Vallahi bendeki ömrünü tamamladı 2.yi aldım ucuz ve elime oturduğu için palm şeklinde tutuyorum ama pişmanım arkadaşımda lamzu atlantis vardı onu denedim çok hoşuma gitti bunda da sol click sıkıntılı biraz daha bekleyip gönderecem servise
 
Vallahi bendeki ömrünü tamamladı 2.yi aldım ucuz ve elime oturduğu için palm şeklinde tutuyorum ama pişmanım arkadaşımda Lamzu Atlantis vardı onu denedim çok hoşuma gitti bunda da sol Click sıkıntılı biraz daha bekleyip göndereceğim servise

Hocam aldıgı msitenin müşteri temsilcisiyle görüştüm. Garantiye yollamam söylendi. Acaba siz ne kadar beklediniz garantiye yolladıgınızda?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendeki sorun bu şekilde sizdekidemi böyleydi?

Aklıma şimdi geldide kargo ücretlerini nasıl hallettiniz? Sizmi ödüyorsunuz?
 
Kargoyu onlar öder 10 gün bekledim galiba evet bu videodaki ile aynı

Normalde olmaması lazım yani. Anladım hocam. Nereye göndermiştiniz? Nasıl gönderdiniz? Önce onlarla iletişimemi geçtiniz? Ve sorunu karşı tarafa nasıl anlattınız ya da kanıtladınız?

Kargoyu onlar öder 10 gün bekledim galiba evet bu videodaki ile aynı

Yetkili servise konuyu nasıl anlattınız hocam yarın arayıp konuşacağım. Ama nasıl anlatacağım bilmiyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı