Glorious Model O tutukluk yapıyor

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba dostlar. Kasım 2021'de aldığım Model O kablolu şu an tutukluk yapıyor. Sensörü takılıyor falan.
Garantisi bitti. Desteğe mail falan atın demişler ama garantisi bitmiş Türkiye içi ürüne yardım edecekler mi? Kutusu duruyor faturası Hepsiburada'da olabilir. Nethouse'dan almıştım. İstesem de atarlar zaten diye düşünüyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı zamanda almıştım çift tıklama başladı şu an.

Destekle konuşun, garanti bitmesine rağmen belki bir şey yapabilirler denemekten zarar gelmez.

Mail adresi nedir? Nasıl bir mail yazmalıyım peki? Faturayı da buldum. Faturayı da ekleyeyim mi maile?

Garantisi bittiyse bir şey yapacaklarını sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail adresi nedir? Nasıl bir mail yazmalıyım peki? Faturayı da buldum. Faturayı da ekleyeyim mi maile?
Destek icin bakındım, Glorious Support yazıp oradan inceleyip destek, mail gönderme yerini bulabilirsiniz. Ürünün problemi, ne zaman problem yasadiginizi vesaire yazabilirsiniz. Faturayı da isterlerse onlar isterler, yoksa yine fotoğraf, pdf şeklinde ekleyebilirsiniz. Sitenin yardım kısmı bir hayli garip bu arada.

Anladım hocam. Nasıl bir mail yazmalıyım sizce?
Yaşadığın sorunu anlat ve yardım iste.
Sensör ile alakalı olduğundan kendi hatandan olamayacağını söyle.
Düzgün ve resmi bir dil kullan.

Baya karışık. Direkt mail atamıyoruz sanırım site üzerinden yapmamızı istiyor. Bu onları ilgilendirmez diye düşünüyorum sanırım sadece kendi sitelerinde sattıklarıyla alakalı.

Mailini bilen var mı?

support@gloriousgaming.com
Bu sanırım.

Son düzenleme:
Gönderim hocam güzelce yazmissiniz, umarım destek alirsiniz. Glorious biraz cimri ve inatcidir benim hatirladigim kadarıyla. Umarım basınız agrimaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…