Glorious Model O vs Zowie EC2-B CS:GO Edition

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.388
Daha çok csciler Zowie kullanır çünkü sensörü çok iyidir. Fortnite oynayanlar da Gloriorus kullanırlar. Hafiflik, tasarım gibi konularda model o daha iyiyken bence ele oturuş ve kalite anlamında Zowie daha iyidirzowie al sıkıntı yaşamazsın.

Boş yapmışsın çünkü Zowie'nin yaptığı en yüksek sensör 3360'dir yani en iyisini falan yapmıyor glarious model o da da aynı sensör var ikisi de bende yok bende tam karar veremedim ama model O ya da D daha iyi gibi.

@Berkaycak4161 Model O'nun sorunlarını O- ile çözdükleri için Model O'yu listeden çıkartın bence. Diğer ikisi arasında çok bariz bir seçenek yok. Tercihinize göre seçim yapmanız gerek. Ben FK tipi farelerle daha iyi oynadığım için O- alırdım ama siz de EC tipi farelerle daha iyi oynuyor olabilirsiniz. Alışık olduğunuz bir şekle sahip fareyi tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı