Game Garaj Prime S2 alınır mı?

5dolarveririm

Hectopat
Daha fazla  
Game Garaj Prime S2 AMD Ryzen 5 7500F 32 GB RAM 1 TB SSD RTX5060Ti 16 GB Freedos Oyuncu OEM Paket.

Sistem sizce nasıl, bu fiyat bandında alınır mı?

Markalarda bunlar gözüküyor. 10 taksit çok işime geliyor, öğrenciyim.

Dosya Ekleri

• IMG_0681.png
    IMG_0681.png
    197,8 KB · Görüntüleme: 14
Mantıken haklısın. İşte tek imkanı taksit. Malum TR şartları.
Hocam alıyım mı atmıyım mı sizce 5 taksit falan olsa onada razıyım.4-5 yıl götürür mü tamleri değişebilirim ilerleyen zamanda.

Mantıken haklısın. İşte tek imkanı taksit. Malum TR şartları.
RAM pek iyi değil. Dün 48 bin liraya 9070XT sistem vardı, bir tık da pahalı.
Yıl bitmeden daha da artmadan almak istiyorum ama fiyatlarda elimi kolumu bağlıyor.

Al geç ilerleyen günlerde bu fiyatları da arama olasılığın var. Ancak bütçeni çıkarabilirsen 53-54K'ya 5070 sistemler de var Game Garaj firmasında onlara da yönelebilirsin.

Hocam alayım mı atmayayım mı sizce 5 taksit falan olsa ona da razıyım. 4-5 yıl götürür mü tamleri değişebilirim ilerleyen zamanda.

Yıl bitmeden daha da artmadan almak istiyorum ama fiyatlarda elimi kolumu bağlıyor.

Dediğim bilgisayar Vatan'da satılıyordu. Birkaç gün bekleyin, orası da peşine 3 taksit seçeneği sunuyor. Belki güzel bir sistem indirime girer.

Dediğim bilgisayar Vatan'da satılıyordu. Birkaç gün bekleyin, orası da peşine 3 taksit seçeneği sunuyor. Belki güzel bir sistem indirime girer.
Oranın sisteminin resmi, linki vs var mıydı sizde bir de ben bakayım.

Hocam bir de vatan benim bankaya yapmıyor taksit.Valla çok kararsızım.Vatanıda beklemek istiyormda elimdekinden de olmak istemiyorum.

Oranın sisteminin resmi, linki vs var mıydı sizde bir de ben bakayım.

Hocam bir de vatan benim bankaya yapmıyor taksit. Vallahi çok kararsızım.

Bu sistem girmişti. %15 indirim sağlamışlardı. Anakart değiştirilmesi lazım ama.

Bu sistem girmişti. %15 indirim sağlamışlardı. Anakart değiştirilmesi lazım ama.
B650M-R mı olacak hocam bir ara denk geldim de fiyatı 48 civarlarındaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı